Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012


Αν και καλύτερος ο Παρνασσός εν τούτοις στην «παρθενική» του εμφάνιση στην Δ” Εθνική παραχώρησε ισοπαλία ο-ο στον Πανελευσινιακό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Δ” Εθνικής στον 7ο όμιλο.
«»
Η ομάδα της Αράχωβας έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να πετύχει κάποιο γκολ για να πάρει τη νίκη αλλά είτε από άγχος είτε από ατυχία ή αστοχία δεν μπόρεσε να τα καταφέρει.
Σημαντικό και αρνητικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα έπαιξε και ο διαιτητής Φωτόπουλος με τους βοηθούς Γιαννόπουλο και Άσπρο από την Αθήνα.
Στο 45* ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Καλλέργη ως οφ σάϊντ. Ακριβώς στην εκπνοή δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων σε καθαρό τράβηγμα και ανατροπή του Γκικόπουλου μέσα στην περιοχή. Και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων κι ενώ ο Καρακατσάνης ετοιμαζόταν να μπει στην περιοχή με προϋποθέσεις ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του αγώνα. Τι άλλο λοιπόν θα μπορούσε να γίνει για να μην κερδίσει η γηπεδούχος ομάδα;
Σε γενικές γραμμές έγινε ένα μέτριο παιχνίδι με κύριο χαρακτηριστικό το άγχος που διακατείχε ειδικά τους γηπεδούχους αφού πρεμιέρα ήταν αλλά και έπαιζαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στη Δ’ Εθνική. Έτσι είχαμε λιγοστές φάσεις μπροστά και στις δυο εστίες αλλά με τη συνδρομή του διαιτητή ο Παρνασσός έχασε την ευκαιρία να πάρει την πρώτη του νίκη σε εθνικό επίπεδο.
Να τονίσουμε οτι ο αγώνας είχε και τρείς κόκκινε κάρτες. Μία για τους γηπεδούχους και δυο για τους φιλοξενούμενους.Στο 57* αποβλήθηκε ο Ανδρέας Καλλέργης με απ” ευθείας κόκκινη. Την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε στο 72* και ο Ντούσης (απ” ευθείας κόκκινη) ενώ τον ακολούθησε στο 88* ο Κατσικάς (δεύτερη κίτρινη).
Φάσεις
12* Σε σέντρα του Μπαρκόση ο Βασιλείου διώχνει πάνω στη γραμμή προ του Καλλέργη.
17* Ο Καλλέργης πιάνει το σουτ αλλά η μπάλα περνάει άουτ.
23* Σε σέντρα του Διβόλη ο Καλλέργης πιάνει την κεφαλιά αλλά η μπάλα περνάει άουτ.
25* Απόκρουση του Δημητρά στο σουτ του Μιχελή.
41* Δυνατό σουτ από τον Καρακατσάνη αλλά η μπάλα περνάει ελάχιστα άουτ.
45* Ακυρώνεται κανονικό γκολ του Καλλέργη ως οφ σάϊντ.
47* Ο Ευαγγέλου πιάνει την κεφαλιά αλλά η μπάλα περνάει άουτ.
52* Δυνατό σουτ του Καρακατσάνη μπλοκάρει ο Βασιλείου.
75* Ο Μαλισιόβας πιάνει το σουτ αλλά ο Δημητράς αποκρούει.
90* Πέναλτι πάνω στον Γικόπουλο δεν δίνεται.
Παρνασσός: Δημητράς Διβόλης Παπαχαραλάμπους Μαχαίρας Μπαρκόσης Γκίκας Καράϊ Πουλούκι (83* Λύτρας) Καρακατσάνης Καλλέργης Μαρτιναίος (46* Καλύβας).
Πανελευσινιακός: Βασιλείου Κατσικάς Ζαφεράκος Παπαδόπουλος Ευαγγέλου Μακρίδης (67* Μίχας) Μιχελής Τύρπος (85* Σιδηρόπουλος) Ζαχαρόπουλος Μαλισιόβας Αγκάνοφ (67* Ντούσης).




Γεωργακόπουλος Νίκος:
« Είμαστε καινούργιοι στην κατηγορία. Όμως η εμφάνισή μας άφησε πολλέ καλές υποσχέσεις για το μέλλον. Κάθε Κυριακή θέλουμε να δείχνουμε το σημερινό αγωνιστικό μας πρόσωπο και ευχαριστούμε και τη διοίκηση και τους φιλάθλους μας. Δεν έχουμε το βαρύ όνομα της Ελευσίνας όμως απαιτούμε από την διαιτησία ίση μεταχείριση. Αδικηθήκαμε σε καίριες φάσεις που μας στέρησαν τη νίκη. Η αποβολή του Καλλέργη μας δημιούργησε πρόβλημα αλλά μετά τις αποβολές του αντιπάλου μας το παιχνίδι παίχτηκε στα ίσια και το αποτέλεσμα μας αδικεί».