Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012




Άτυχη στάθηκε η ομάδα μας αφού ισοφαρίστηκε στο 93' από την Ολυμπιάδα Οινοφύτων, σε ένα ματς που ο Α.Ο.Μ. προηγήθηκε στο 15' με 0-2! Οι σκόρερ για τον Α.Ο.Μαυροματίου ο Δρίτσουλας Γ. στο 11' και ο Σιαμανδούρας Α. στο 15'.
O Α.Ο.Μ. ξεκίνησε με τους Λάμπρου Σ., Γρίλλιας Μ., Δρίτσουλας Μ., Μαλέσης Λ., Πελώνης Α., Δρίτσουλας Γ., Στοιχειός Σ. (Πανούσης Μ. 60'), Σιαμανδούρας Α. (Λάμπρου Π. 85'), Στοιχειός Δ., Μεγάλος Λ., (Πόκας Γ. 87'), Κουτρουλάρας Δ.

Σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο ο Α.Ο.Μ. ξεκίνησε το ματς εκπληκτικά και κατάφερε μετά το 1ο αναγνωριστικό δεκάλεπτο να προηγηθεί με τον Δρίτσουλα Γ. στο 11' που μετά από κόρνερ και διώξιμο στρώνεται στο αριστερό του έξω από την περιοχή και με δυνατό σούτ στο αριστερό άκρο της γωνίας του τέρματος έκανε το 1-0. Ακόμα πιό δυνατά στην συνέχεια ο Α.Ο.Μ. κατάφερε να βγεί από τα δεξιά με τον Στοιχειό Στ. να σεντράρει στο πέναλτυ όπου ο Σιαμανδούρας Α. με πλασέ στην κίνηση στέλνει την μπάλα στην δεξιά γωνία του γκολκίπερ κάνοντας το 0-2 στο 15' και οι παίκτες όλοι ένα κουβάρι!

Τα γκολ αφύπνισαν τους γηπεδούχους που πήραν τον έλεγχο του αγώνα μιας και οι παίκτες μας χαλάρωσαν αντί να τελειώσουν το ματς και έδωσαν χώρο στους γηπεδούχους που όμως δεν έβρισκαν διαδρόμους για ευκαιρίες.

Στο 27' εκτέλεση κόρνερ, κεφαλιά του παίκτη της Ολυπιαδας, ο Λάμπρου λέει όχι εξ'επαφής. Στο 35' ο Δρίτσουλα Μ. παραχωρεί φάουλ έξω από την περιοχή, το εκτελεί ο Βελώνης, η μπάλα βρίσκει στο απλωμένο αγκώνα του Δρίτσουλα Γ. και ο διαιτητής σφυρίζει πέναλτυ για τα Οινόφυτα. Εκτελεί ο Βελώνης και 1-2. Να σημειώσουμε ότι μέχρι αυτό το σημείο ο διαιτητής κος Αγαπητός είχε ήδη κιτρινίσει 6 παίχτες του Α.Ο.Μ., ενώ πολλά παράπονα υπήρχαν και για την φάση του πέναλτυ. Στο 44' μεγάλη ευκαιρία για το 1-3 όταν ο Πελώνης βρίσκει τον Στοιχειό Δ., αυτός με μία για τον Στοιχειό Δ. που με σούτ από κοντινή απόσταση, η μπάλα βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι. Κομβικό σημείο για την έξελιξη του ματς.

Στο 2ο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν ξανά δυνατά κλείνοντας στο μισό γήπεδο την ομάδα μας, χωρίς ουσία όμως καθώς δεν υπήρχαν ελεύθεροι χώροι. Μικροευκαιρίες για τους γηπεδούχους που δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον Λάμπρου. Για να φτάσουμε στο 70' όπου ο Μαλέσης κάνει φάουλ, σπρώχνει την μπάλα λίγο πιό μακριά διαμαρτυρόμενος και ο διαιτητής Αγαπητός του βγάζει 2η κίτρινη κάρτα αποβάλλοντάς τον. Έντονες διαμαρτυρίες από την ομάδα μας καθώς και η πρώτη κάρτα του Μαλέση ήταν αυστηρότατη. Στην συνέχεια αφού κιτρίνισε Γρύλλια και Λάμπρου (δεν έμεινε και κανένας...), στο 80' ο διαιτητής είχε βγάλει ήδη τις καθυστερήσεις 7-8 λεπτά και χωρίς ο Α.Ο.Μ. να είχε κάνει ακόμα αλλαγές. Για να φτάσουμε στο 93' όπου ο Βελώνης μπήκε από αριστερά, σέντραρε χαμηλά στην μικρή περιοχή και με προβολή ο σέντερ φορ των γηπεδούχων κάνει το 2-2. Ένα ματς που έλειξε στο 100'. Εμφανώς απογοητευμένοι οι παίκτες του Α.Ο.Μ. αφού κρατούσαν με νύχια και με δόντια το σκορ, ακόμα και με 10 παίκτες, έχασαν την νίκη στις καθυστερήσεις.

Μόλις 1 βαθμό μετά απο 3 αγωνιστικές, όμως με ένα δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή και πολλές απουσίες. Χαρακτηριστικό η εμφάνιση μετά από πολλά χρόνια του Πόκα Γ. Την επομένη εβδομάδα αντιμετωπίζουμε τον Ελεώνα με στόχο το πρώτο τρίποντο για φέτος και την βαθμολογική ανάκαμψη της ομάδας.

Αθλητικός Όμιλος Μαυροματίου
Έτος ίδρυσης: 1976
Διεύθυνση: Μαυρομάτι Βοιωτίας, 32002
Γήπεδο: Άσκρης
Website: ao.mavromati.gr
Email: ao@mavromati.gr