Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012






Ο Α.Ο.Μ. φιλοξένησε τον Ελεώνα στο γήπεδο της Άσκρης και τον φιλοδώρησε με 4 τέρματα έχοντας όμως σε κακή μέρα τους περισσότερους παίχτες. O Α.Ο.Μ. ξεκίνησε με τους Λάμπρου Σ., Γρίλλιας Μ. (Σπανος Π. 85'), Δρίτσουλας Μ., Σολωμος Π., Πελώνης Α., Δρίτσουλας Γ., Στοιχειός Σ., Σιαμανδούρας Α. (Νίκας Χ. 70'), Μικρός Κ., Μεγάλος Λ. (Πανούσης Μ. 60'), Λάμπρου Σ.

Το σκορ πηρε μεγαλύτερες διαστάσεις στο τελευταίο τέταρτο του ματς κάνοντας ένα ξέσπασμα πετυχαίνοντας 3 τέρματα σε διάστημα 10 λεπτών! Το 1-0 έγινε στο 23' όταν ο Δρίτσουλας Γ. σούταρε από πλάγια δεξιά στην περιοχή, σθεναρή απόκρουση του γκολκίπερ και ο Μεγάλος παίρνει το ριμπάουντ και με πλασέ ανοίγει το σκορ. Στο 32' σε πάσα του Πελώνη ο Δρίτσουλας Γ. σουτάρει έξω από την περιοχή για να βρει η μπάλα το οριζόντιο δοκάρι. Να σημειώσουμε πως στο 17' η ομάδα του Ελεώνα έχασε μεγάλη ευκαιρία σε τετ-α-τετ όμως η μπάλα έφυγε άουτ. Κακό ποδόσφαιρο με δυνατές μάχες μέσα στο αγωνιστικό χώρο με τον Α.Ο.Μ. να ψάχνει να βρει τα πατήματα του.

Στο B' ημίχρονο ο Α.Ο.Μ. μπήκε καλύτερα προσπάθησε να πιέσει για το 2-0 αλλά δεν έβρισκε χώρους και είχε πολλές λάθος πάσες. Μοναδική ευκαιρία το φάουλ του Δρίτσουλα Γ. στο 58' που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι ξανά. Και εκεί που οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να πιέζουν για το 1-1 μια κάθετη μπαλιά του Νίκα βγάζει τον Στοιχειό Σ. σε θέση βολής και αυτός περνώντας την μπάλα πάνω από τον γκολκίπερ κάνει το 2-0 λυτρώνοντας την ομάδα του! Στο 78' το σκηνικό επαναλαμβάνεται με τον Νικά να βγάζει ξανά τον Στοιχειό Σ. μόνο του, αυτός περνά και τον τερματοφύλακα πλασάροντας στην κενή εστία μέσα σε πανηγυρισμούς για το 3-0! Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε όταν ο Στοιχειός Σ. ντριπλάρει 3 αντιπάλους στην περιοχή και σε θέση βολής πετάγεται ο Μικρός Κ. που πλασάρει εύστοχα για το 4-0 κλέβοντας το γκολ από τον Στοιχειό Στ.!

Στην συνέχεια του παιχνιδιού κυριάρχησαν τα σκληρά μαρκαρίσματα και τα νεύρα χωρίς όμως να ξεπεραστούν τα όρια και έτσι οι 2 ομάδες τελείωσαν με 11 παίχτες! Για τον Α.Ο.Μ διακρίθηκαν οι: Στοιχειός Σ., Νίκας και ακολούθησαν οι άλλοι σε απόδοση.

Στην έναρξη κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον χαμό του πρώην προέδρου της ομάδας Βαγγελη Ξυδωνα!!!


Αθλητικός Όμιλος Μαυροματίου
Έτος ίδρυσης: 1976
Διεύθυνση: Μαυρομάτι Βοιωτίας, 32002
Γήπεδο: Άσκρης
Website: ao.mavromati.gr
Email: ao@mavromati.gr