Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012



Ο ένας ήρθε ο άλλος δεν το αποφάσισε ...
Δεν πειράζει αυτά υπάρχουν στό ποδόσφαιρο ,οι επιλογές έκ των υστέρων κρίνονται αν ειναι σωστές η οχι .
Φέτος η ομάδα μας έπειτα απο αρκετές χρονιές " τόλμησε " να φέρει στο ρόστερ κάποιους ποιοτικούς παίκτες , παιδιά που μπορούν να κάνουν και την διαφορά , πιστεύοντας πάνω απο ολα ότι η βοήθεια για τους
" μικρούς " μας θα ειναι σημαντική και αναμφισβήτητη , χωρίς να γίνει αυτοσκοπός η κατάκτηση της κορυφής.
Στο Δίστομο όλοι θέλουν βήμα - βήμα να ανέβουμε επίπεδο χωρις να χάσει η ομάδα τον προσανατολισμό της και φυσικά την ομοιογένεια.
Χαρακτηριστικο ειναι ότι τα 8/11 ειναι ο ίδιος ακριβώς κορμός με πέρυσι .
Θεωρείτε πως αυτο είδη εχει αρχίσει να βγαίνει , ενώ τα παιδιά ολα πού ήρθαν , ειναι υπόδειγμα και πρότυπο συμπεριφοράς αγωνιστικά - και εκτός .
Το ερχόμενο Σάββατο θα συναντηθούν αντίπαλοι τα "φιλαράκια " που κοσμούν κατα γενική ομολογία τα τελευταία χρόνια τα γήπεδα Βοιωτίας και οχι μόνο .
Εμείς εκτός απο την ιδιαίτερη σχέση που έχουμε αναπτύξει με την ομάδα του Επαμεινώνδα , θα χαρούμε να δούμε το Γιώργο Τζίκα ( φόρεσε έστω και σε φιλικό την ερυθρόλευκη )
μαζί μέ όλους αυτούς, τους πολύ καλούς παίκτες που διαθέτουν οι δύο ομάδες , στο πιο σημαντικό μάτς της αγωνιστικής , που τείνει να εξελιχθεί πλέον σε παραδοσιακό derby !
Ευχόμαστε να γίνει ένας καταπληκτικός αγώνας να μην ασχοληθούμε πάλι με τους εξωγηπεδικούς παράγοντες , να κερδίσει το ποδόσφαιρο , να το ευχαριστηθουμε όλοι !