Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012


Το καθιερωμένο οικογενειακό τραπέζι λίγο πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος έγινε στην Αράχωβα. Η διοίκηση του Παρνασσού πιστή στις παραδόσεις «τραπέζωσε» τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Κι ήταν όλοι εκεί… Η όμορφη «παρέα» του Παρνασσού ξεκινά το «ταξίδι» της και όπου βγει… Το stereasports.com ήταν εκεί και σας παρουσιάζει το φωτορεπορτάζ γιατί τα λόγια είναι περιττά…
«»

Από τα δεξιά η «ψυχή» τουΠαρνασσού Μάχος Αγγελής με τον γυμναστή Δημήτρη Γαργαλέτσιο τον Λουκά Γκαλαμέλο και Ηλία Καλύβα.
Ο «αίλουρος» Θεόδωρος Δημητράς με την πανέμορφη συνοδό του Ξένια.
Με τα… μάτια στο φακό Γιώργος Γκικόπουλος Στάθης Παπαχαραλάμπους Γιάννης Λύτρας Γιάννης Παπαχαραλάμπους Ανδρέας Μαρτιναίος.
Τα γελαστά παιδιά Λουκάς Καρακατσάνης Παναγιώτης Καβρούζος Ανδρέας Μαρτιναίος και ο… εξπέρ του γέλιου Γιάννης Παπαχαραλάμπους.
Ο προπονητής της ανόδου και της… «παρέας» Νίκος Γεωργακόπουλος μαζί με τον βοηθό του Γιώργο Αργύρη τον γυμναστή Κώστα Γιάννι και φυσικά τον πανταχού παρόντα Γιάννη Κοροδήμο.
Η «τριάδα» των μανεκέν της ομάδας Χρήστος Μπαρκόσης Κώστας Τσώνης και Ιωσήφ Διβόλης ποζάρουν για τις ανάγκες των… γυρισμάτων.
Τι να λέει άραγε ο πρόεδρος Θωμάς Κεφαλάς και ξεσπάνε στο γέλιο ο Γιάννης Κοροδήμος ο Γιώργος Αργύρης ενώ ο Νίκος Γεωργακόπουλος δεν μπορεί να συγκρατηθεί.
Το «κανόνι» Ανδρέας Καλλέργης υποσχέθηκε γκολ στον Γιάννη Κοροδήμο και αυτός προσπαθεί να μας το… εξηγήσει.
Αν είσαι μανεκέν πας με όλες τις φωτογραφίες. Ο Ιωσήφ Διβόλης με τον Γιώργο Σπανό και τον Σπύρο Κατσικογιάννη.
Και οι δυο τους φανατικοί με τον Παρνασσό. Στάθης Βασιληάς και Γιάννης Κοροδήμος. Που να γλιτώσουν οι… Ελευσίνιοι.
Ο Γιάννης Παπαχαραλάμπους με τον Μίμη Νταλιάνη που εξυπηρέτησε τους πάντες άψογα.
Να και τα σφηνάκια από τον Μάχο
Ο Λεβαδειακός «μετακόμισε» στην Αράχωβα. Λουκάς Καρακατσάνης Παναγιώτης Καβρούζος και Ανδρέας Μαρτιναίος.
Καράϊ και Πολούκι ετοιμάζονται για το… παρθενικό τους ταξίδι. Αφού πρώτα έφαγαν καλά…