Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012





Απίστευτο και όμως χάσαμε... Η καλύτερη εμφάνιση του Α.Ο.Μαυροματίου για φέτος συνοδεύτηκε με ήττα. Τόσες ευκαιρίες δεν είχε κάνει συνολικά ο Α.Ο.Μ. έως τώρα και τις έκανε σε ένα παιχνίδι. Το Δήλεσι με μια μονό ευκαιρία στο Α΄ημίχρονο άνοιξε το σκορ στο 15'. Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους ο Α.Ο.Μ. έχασε 2 κλασσικά τετ α τετ με τον Ραχούτη και τον Σιαμανδούρα. Στην επανάληψη στο 60' ο Στοιχειός έχασε ακόμα ένα τετ α τετ για την ομάδα μας. Το Δήλεσι είχε δοκάρι στο 65' και αμέσως μετά μια πολύ καλή ευκαιρία. Στο 80' ο Δρίτσας χάνει το τέταρτο τετ α τετ της ημέρας!!! Οι γηπεδούχοι τράβαγαν τα μαλλιά τους και οι φιλοξενούμενοι δεν το πίστευαν. Το Δήλεσι αν και εμφάνισε κάποιες αδυναμίες στην άμυνα χειρίστηκε πολύ καλά τις στιγμές πίεσης δείχνοντας ψυχραιμία και καθαρό μυαλό.

Ικανοποίηση για την εμφάνιση του Α.Ο.Μ. αν και με βασικές ελλείψεις. Στο τέλος του παιχνιδιού υπήρξε εκνευρισμός για το αποτέλεσμα.
Η Διοίκηση δήλωσε: "Ευελπιστούμε σε ανάλογες εμφανίσεις, καθώς αυτό προέχει πάνω απ'όλα και όχι πάση θυσία οι νίκες. Σκοπός μας είναι να φέρουμε τα παιδιά στον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Να ενταχθούν και να μάθουν να λειτουργούν σαν ομάδα. Πράγμα πολύ δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο. Συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή για το ζήλο που δείχνουν για την ομάδα, δεδομένου όλες τις δυσκολίες και κάποια στιγμή θα έρθουν και τα αποτελέσματα."

Επόμενο παιχνίδι για τον Α.Ο.Μαυροματίου με τον Πελοπίδα εκτός έδρας.

Αθλητικός Όμιλος Μαυροματίου
Έτος ίδρυσης: 1976
Διεύθυνση: Μαυρομάτι Βοιωτίας, 32002
Γήπεδο: Άσκρης
Website: ao.mavromati.gr
Email: ao@mavromati.gr