Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012



Νίκη ανάσα για τον Α.Ο.Μαυροματίου αφού κέρδισε στο γήπεδο του Ελεώνα τον Πελοπίδα με 3-2! Το ματς ήταν συγκλονιστικό αφού είχαμε 2 φόρες ανατροπή του σκορ.

Τα εύκολα δύσκολα έκανε σήμερα το Μαυρομάτι που κέρδισε τελικά τον Πελοπίδα με 3-2!!! Ο ΑΟΜ έπαιξε κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο βγάζοντας πολλές φάσεις για γκολ αλλά για ακόμη μια φορά έχασε κλασσικές ευκαιρίες να τελειώσει το ματς από το ημίχρονο με αποτέλεσμα να βρεθεί πίσω στο σκορ με 2-1! Τοτε χάθηκε ο έλεγχος, τα νεύρα υπερίσχυσαν και η ομάδα έβγαλε ξανά την λανθασμένη ποδοσφαιρική της παιδεία. Όμως στα τελευταία 10 λεπτά με 2 γκολ πήρε την νίκη και τους 3 πολύτιμους βαθμούς!

Ο ΑΟΜ ξεκίνησε ιδανικά το ματς έχοντας σε μεγάλη μέρα τους 3 του κέντρου Στοιχειό, Δρίτσουλα Γ., Σιαμανδούρα Α.! Στο 7' σε διαγώνια κάθετη του Δρίτσουλα Γ., ο Μεγάλος με ιδανικό σουτ ανοίγει το σκορ κάνοντας το 0-1! Στο 10' ο Δρίτσουλα Γ. ξανά βγάζει τον Στοιχειό σε τετ α τετ, αυτός πλασάρει από πάνω τον γκολκίπερ αλλά ο αμυντικός διώχνει πάνω στη γραμμή. Στο 16' ο Στοιχείος δίνει στο Δρίτσουλα G. που από πλεονεκτική θέση σουτάρει και η μπάλα περνά ελάχιστα πάνω από το δοκάρι. Στο 23' μόνος από το σημείο του πέναλτι ο Δρίτσουλας Γ. σουτάρει ξανά και η μπάλα γλύφει το δεξί κάθετο δοκάρι! 3-4 κλασικές ευκαιρίες που μπορούσαν να τελειώσουν το ματς από το 20'!! Όσο περνούσε η ώρα ο Πελοπίδας κέρδιζε χώρο και έβγαινε απειλητικά στη κόντρα χάνοντας τετ α τετ στο 32'! Πολλά αβίαστα λάθη από τους παίχτες του ΑΟΜ και κόντρα επιθέσεις από τον Πελοπίδα. Έτσι το ημίχρονο τελείωσε στο 0-1 αφού οι παίκτες του Μαυροματίου έχασαν 2-3 ακόμα καλά σούτ και οι παίκτες του Πελοπίδα διαμαρτύρονταν για ένα ακυρωθέν γκολ ως οφσάιντ.

Στο Β' ημίχρονο λάθος παιδαριώδες στο χώρο του κέντρου, στην κόντρα ο Πελοπίδας ισοφαρίζει σε 1-1 στο 48'.Στο 52' ο Στοιχείος βγάζει την σέντρα, προβολή του Μεγάλου η μπάλα μόλις άουτ. Στο 58' ο Πελοπίδας κάνει το 2-1 με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή! Εκεί για ένα 20λεπτο χάθηκε ο έλεγχος αφού οι φωνές και τα νεύρα ήταν πολλά για του παίχτες του ΑΟΜ. Όμως δημιούργησε πάλι κλασικές ευκαιρίες που πραγματικά δεν χάνονται. Στο 67' ο Δρίτσουλας δίνει στον Στοιχειό σε τετ-α-τετ, αυτός αντί να δώσει ξανά στον πρώτο σε κενή εστία, πλασάρει για να αποκρούσει ο γκολκίπερ. Στο 76' μπαλιά του Δρίτσουλα Γ. ξανά στον Στοιχειό αυτός πλασάρει ξανά από πάνω τον γκολκίπερ και 2η φορά διώχνει πάνω στη γραμμή ο αμυντικός! Για να φτάσουμε στο 81' ο Δρίτσουλα Γ. τροφοδοτεί κάθετα τον Σιαμανδούρα αυτός διεισδύει στην περιοχή και με σουτ ισοφαρίζει σε 2-2! Στο 83' ακόμα μια φορά Δρίτσουλα πασάρει σε Στοιχειό, αυτός βγαινει γρήγορα τετ α τετ και πλασάρει άουτ!!! Με τους συμπαίκτες του να μην πιστεύουν τι έχει χαθεί σήμερα!! Έτσι στο 87' στο χώρο του κέντρου Δρίτσουλα Γ. κλέβει την μπάλα πετά καθετή στον Σιαμανδούρα Α. που μπαίνει από δεξιά σεντράρει παράλληλα στην μικρή περιοχή, πετάγεται ο Στοιχείος κάνοντας την προβολή και λυτρώνει επιτέλους την ομάδα σημειώνοντας το 2-3!!!

Ματς θρίλερ για γερά νευρά, κάνοντας τα εύκολα δύσκολα με τις τόσες χαμένες ευκαιρίες. Ο Α.Ο.Μαυροματίου ξεκίνησε με τον Λάμπρου Σ., Γρίλλια Μ., Δριτσουλα Μ., Λάμπρου Σ. (Πόκας 73’), Πελώνης Α., Δριτσουλας Γ., Στοιχειός Σ., Σιαμανδούρα Α., Νίκας Χ. (Σιαμανδουρας Χ. 89), Μεγάλος Λ., Ραχουτης Γ. (Πανούσης Μ. 60’).

Επόμενος αγώνας με τον Ελλοπιακό εκτός έδρας.