Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Αναγέννηση: Ξεκίνημα με τα δικά της παιδιά…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Με όνειρα και φιλοδοξίες για μια καλή χρονιά ξεκίνησε την προετοιμασία της η Αναγέννηση. Η ομάδα του Σχηματαρίου κάτω από τις οδηγίες του Σταύρου Γιαννάκη επανήλθε ως πρωταθλήτρια στην α” κατηγορία με στόχο φυσικά να παραμείνει σε αυτή…
Σχεδόν όλος ο περσινός κορμός της ομάδας έχει παραμείνει και στο Σχηματάρι θέλουν να συνεχίσουν να αγωνίζονται στην ομάδα παιδιά από την περιοχή κάτι που το έχουν καταφέρει τα τελευταία δυο χρόνια.
Είναι πολύ σημαντικό κομμάτι το να έχεις στην ομάδα νεαρά παιδιά και μάλιστα από το ίδιο το χωριό. Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια και θα τη συνεχίσουμε και φέτος. Αυτό άλλωστε είναι και το σωστό άσχετα αν αυτό βγαίνει και ως αναγκαίο λόγω των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν όλες οι ομάδες» θα μας πει ο προπονητής της Αναγέννησης Σταύρος Γιαννάκης ενώ θα μιλήσει και για τους στόχους της ομάδας: «Σαν νεοφώτιστοι που είμαστε στόχος μας είναι η παραμονή στην κατηγορία και οτι καλύτερο προκύψει. Πάνω απ” όλα όμως θέλουμε να είμαστε μια οικογένεια διατηρώντας ένα άριστο κλίμα στην ομάδα».
Για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας ο Σταύρος Γιαννάκης είπε: » Έχουμε τον περσινό κορμό, ίσως να κάνουμε κάποιες προσθήκες αλλά μην ξεχνάμε οτι έχουμε μια πολύ καλή ακαδημία από 70 παιδιά και από κει πρέπει να αντλήσουμε το υλικό μας…»
Αναγέννηση1
Στην ομάδα έχουν παραμείνει: