Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Παραίτηση από Γ.ΑΡΧΗΓΟΣ και μέλος του Δ.Σ ΕΝΩΣΗΣ Α.Σ.Α

Μετά την περσινή επιτυχημένη χρονιά της ομάδας μας στο δυσκολότερο πρωτάθλημα τον τελευταίων χρόνων, έχοντας να αντιμετωπίσει όλες τις μεγάλες παραδοσιακά ομάδες,κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή Βοιωτίας. Μετά από αυτό,αποφασίστηκε η αλλαγή του προπονητή, ως αποτυχημένου, κάτι που με βρίσκει εντελώς αντίθετο με αυτήν την απόφαση

Παραιτούμαι από την θέση του Γενικού Αρχηγού της ομάδας, και από μέλος του Δ.Σ μένοντας πιστός στις απόψεις μου για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και την φιλοσοφία του.
Θεωρώ τον εαυτό μου σύμφωνα με την πλειοψηφία του Δ.Σ. αποτυχημένο γιατί σαν άμεσα συνεργάτης του Δημήτρη Γεραντωνη δεν κατάφερα να φέρω εις πέρας τον τελικό σκοπό.
Άποψη μου, και δεν είναι απαραίτητο να την υιοθετούν και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ είναι ότι ο Δημήτρης Γεραντωνης που εργάζεται πάνω από μια δεκαετία στην ομάδα έχει προσφέρει πολλά στην ΈΝΩΣΗ Α.Σ.Α
Κλήθηκε πέρυσι σε μια δύσκολη μεταβατική περίοδο μετά τον υποβιβασμό από την Δ ΕΘΝΙΚΗ να αναλάβει την ομάδα ως πρώτος προπονητής. Το άριστο υλικό, και η άψογη συνεργασία που είχε, κατάφερε την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και να διατηρήσει σαν μια οικογένεια όλους τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές.
Αλάνθαστος δεν είναι κανείς, έγιναν λάθη και Διοικητικά, αλλά και προπονητικά σε όλη την διάρκεια της χρονιάς.
Εύχομαι καλή επιτυχία στον καινούργιο προπονητή τον Βαγγέλη Λέντα στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει, και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει, γιατί είναι ο πιο ελπιδοφόρος προπονητής της Βοιωτίας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΣ