Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

ΝΙΚΗΣΕ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ Ο ΠΑΟ ΚΟΚΚΙΝΟΥ


ΠΑΟ Κοκκίνου – Νίκη Λαφυστίου 2-1
Αρκετά καλό παιγνίδι έγινε στο Κόκκινο, όπου σε φιλικό ματς ο ΠΑΟΚ κέρδισε τη Νίκη Λαφυστίου με σκορ 2-1.
Οι γηπεδούχοι , έπαιξαν εντυπωσιακό ποδόσφαιρο δημιουργώντας πολλές φάσεις, ευκαιρίες και εκτός από τα δύο γκολ είχαν και χαμένο πέναλτυ.
Εντυπώσεις καλές άφησε και η Νίκη του Γιάννη Χρήστου, και δικαιώνει αυτά που ακούγονται και αναφέρονται στην ομάδα του Λαφυστίου, που μιλούν για ένα αρκετά δυνατό σύνολο.
Ο Βασιλάκης άνοιξε το σκορ για το Κόκκινο στο 24’ και ο Μανιφάβας στο 63’ έκανε το 2-0, ενώ στο 70’ο Βασιλάκης έχασε πέναλτι για να τκάνει το 3-0. Η ομάδα του Λαφυστίου μείωσε στο 81’με τον Γκουλή .
Σε τηλεφωνική επικοινωνία μας ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιώργος Αγγέλου δεν θέλησε να κάνει κάποιο ιδιαίτερο σχόλιo ή κριτική για το παιγνίδι και απλά μας ανέφερε ότι ‘’Ήταν ένα φιλικό ματς και τίποτα άλλο . Συμπεράσματα βέβαια από τα φιλικά βγάζουμε και μάλιστα σημαντικά , αλλά στα επίσημα το ψυχολογικό κομμάτι αλλάζει, μπαίνει η βαθμοθηρία , η πίεση, οπότε καλό είναι να δουλεύουμε και ο χρόνος θα δείξει…’’.


Η σύνθεση του νικητή ΠΑΟΚ: Ντελής Δ. (70’ Μπακοστέργιος), Χατζηδιάκος (46’ Μανιφάβας), Σταμέλος (60’ Κόντος), Ντελής Αθ, Γκάτσος ,Κοτσίφης (75’ Κατσαβριάς), Κατσογιάννης (75’ Κωσταντίνου), Γεωργίου(75’ Ποταμιάς), Γκίτσης, Βασιλάκης (75’Τραμπάκουλος Γ.)Σύρμος (60’Τραμπάκουλος Κ).