Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ


ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ – ΠΑΟ ΚΟΚΚΙΝΟΥ 0-2
Σε φιλικό ματς που έγινε στα Λεύκτρα , το Κόκκινο κέρδισε τον Επαμεινώνδα με σκορ 2-0.
Το παιγνίδι ήταν καλό, με την ομάδα του ΠΑΟΚ να δείχνει καλύτερη σε αρκετά μεγάλα διαστήματα του παιγνιδιού και να παίρνει μια φιλική νίκη, που βοηθά αν μη τι άλλο την ψυχολογία των παικτών της.
Το ημίχρονο τελείωσε 0-0, με σχετικά ισορροπημένη την εικόνα. Στο β’ ημίχρονο η ομάδα του ΠΑΟΚ, όσο προσαρμοζόταν στο φυσικό χόρτο, γινόταν πιο απειλητική ,και με γκολ του Κοτσίφη στο 53’ και Κατσογιάννη στο 67’ έφτασε στη νίκη, ενώ είχε και δοκάρι με τον Ντελή Χ στο 84’ .Για τον Επαμεινώνδα καλές φάσεις είχαν οι Μακρυπούλιας και Παπαναστασίου, ενώ στο 68'ο γηπεδούχος έχασε πεναλτυ ο Ζωγράφος αφού το πλασέ του βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι . Ωστόσο ο Επαμεινώνδας προσπάθησε, αλλά φάνηκε στο γήπεδο το ότι έχει ξεκινήσει πιο αργά την προετοιμασία από τον αντίπαλό του που δείχνει σταθερότητα σε όλα τα φιλικά ματς.
Ο Γιώργος Αγγέλου χρησιμοποίησε για τον ΠΑΟΚ τους Ντελή Δ.(70’ Μπακοστέργιο), Χατζηδιάκο, Σταμέλο(73’ Τραμπάκουλο Γ) , Ντελή Θ. Γεωργίου(70’ Ντελή Χ), Γκάτσο, Κατσογιάννη , Κοτσίφη, Γκίτση, Βασιλάκη (60’ Μανιφάβα) και Σύρμο.
Η σύνθεση που παρέταξε ο Γιάννης Λάμπρου για τον γηπεδούχο Επαμεινώνδα ήταν Βασιλείου, Νικολάου, Τσακανίκας, Κοβάνης, Διαμαντής, Κόντος, Ρόκας Β., Πήλιουρης, Πελώνης, Παπαναστασίου, Μακρυπούλιας. Χρησιμοποιήθηκαν και οι Ζωγράφος, Μπαμπούλας, Ρόκας Γ., Χατζής Κ., Χατζής Χ., Πετεινάρης Κ., Πετεινάρης Τ., Φλώρος.


Ο προπονητής των γηπεδούχων Γιάννης Λάμπρου είπε σε γενικές γραμμές ότι ‘’η ομάδα είναι σχετικά καινούργια , αλλά με συνεχή υπομονή , επιμονή και σκληρή δουλειά θα βελτιωθεί’’, ενώ ο Γιώργος Αγγέλου παρά τη νίκη στάθηκε στο πρόσφατο θρησκευτικό πανηγύρι του Κοκκίνου που δεν επέτρεψε στον ΠΑΟΚ να έχει καλύτερη συνολική απόδοση , αλλά όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ‘’αυτή είναι η ζωή στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, εξάλλου οι παίκτες δούλεψαν πάρα πολύ στην μουσική εκδήλωση της ομάδας και τους αξίζουν πολλά μπράβο ,γιατί βοηθούν το χωριό τους έμπρακτα, σε μια εποχή που αθλητισμός και πολιτισμός είναι όπως όλη η ελληνική περιφέρεια σε ανησυχητική στασιμότητα’’.