Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

ΒΟΙΩΤΙΚΑ ΤΑΛΕΝΤΑ

Την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Super League U17 πέτυχαν σήμερα το μεσημέρι οι Νέοι U17 επικρατώντας με σκορ 2-0 της αντίστοιχης ομάδας της ΑΕΛ Καλλονής, στο γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Ε.Π.Σ.Β.
Οι νεαροί παίκτες του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Μπορεί στο α’ ημίχρονο να μην κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που είχαν, το έκαναν όμως στο β’ και έφτασαν δίκαια στη νίκη. Η σημαντικότερη των ευκαιριών σημειώθηκε στο 48’, όταν στο σουτ του Αποστολόπουλου η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.
Το σκορ άνοιξε στο 60’ με πλασέ του Χατζηλάμπρου(αποκτήθηκε απο Πελοπίδας Θηβών) και στο 78’ ο Αποστολόπουλος(πρώην παίχτης του Ατρόμητου Σχηματαρ
ίου που δυστυχώς διαλύθηκε) με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
Για τους Νέους U17 του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ αγωνίστηκαν οι:
Milani, Γκλάβας, Παπλάνης, Κουντουργιώτης, Κουτσούμπας, Σβέρκος, Αγγελάτος, Δάβρης, Χατζηλάμπρος, Αποστολόπουλος, Μπελίτσος, ενώ στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι: Χωνευτίδης, Μπιμπάι, Λούλος, Πολυτάρχος και Χασάι.
Για τους U17 της ΑΕΛ ΚΑλλονής έπαιξαν οι: Φ. Παπάζογλου, Μπουλμπούλης (85′ Βελετάκης), Τηνιακός (50′ Κυριακού), Βαγγελάκης, Καραγιώργης, Θ. Παπάζογλου, Μερτζάνης (80′ Βούλγαρης), Δράκος (70′ Γιαζιτζόγλου), Ξύδας, Πιπεράς, Σεφουλάι (65′ Κεραμιδάς).


Υ.Γ.Ένα ακόμα βοιωτικό ταλέντο ήταν από τούς καλύτερους της ομάδας του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ.Πρόκειται για τον Δαβρης Κων/νος(και αυτός από το Ατρόμητο Σχηματαρίου).