Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Π.Σ.ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

     
              
   Σχολές επανεξέτασης Προπονητών

Σχολή επανεξέτασης UEFA-A΄ και UEFA-B΄ (πρακτική και θεωρία) στη Λειβαδιά στις 7 & 8/12/2013 και ώρα 08:30 έως 20:00
(Ε.Π.Σ. Βοιωτίας  τηλ. 22610 22992, fax. 22610 26226)


                                                               
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

     Μετά την απόφαση του Δ.Σ./Ε.Π.Ο. της 27.05.2013 η επανεξέταση των προπονητών θα πραγματοποιείται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στις έδρες των Ενώσεων.

     Η ανακοίνωση λειτουργίας κάθε σχολής επανεξέτασης θα ανακοινώνεται από το site της Ε.Π.Ο  ένα μήνα πριν. Οι υποψήφιοι προπονητές υποχρεούνται να υποβάλλουν αίτηση επανεξέτασης
(ειδική αίτηση στο site της ΕΠΟ).

    Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων στο τμήμα Μητρώο Προπονητών είναι δέκα ημέρες πριν από την ημερομηνία έναρξης της εκάστοτε σχολής. Τα  ονόματα των υποψηφίων που θα λαμβάνουν  μέρος στις επανεξετάσεις  θα ανακοινώνονται από το site της Ε.Π.Ο. πέντε μέρες πριν από την έναρξη της σχολής.

    Σε περίπτωση κατά την οποία οι υποψήφιοι που καλούνται να επανεξετασθούν δεν παρευρεθούν χωρίς δικαιολογία θα θεωρείται ότι συμμετείχαν σε αυτή χάνοντας τη μια από τις δύο επανεξετάσεις, που έχουν δικαίωμα να πραγματοποιήσουν.

    Το παράβολο συμμετοχής θα πρέπει να κατατίθεται στο λογαριασμό της Ε.Π.Ο. το αργότερο μια μέρα πριν από την έναρξη της σχολής ή στην Ένωση την ημέρα της επανεξέτασης. Ως παράβολο συμμετοχής ορίζεται το ποσό των 200 ευρώ .

   Οι λεπτομέρειες για την πρακτική εξέταση κάθε σχολής θα περιγράφονται ταυτόχρονα με την ανακοίνωση των ονομάτων των υποψηφίων.

   Οι αιτήσεις θα αποστέλλονται στην Ε.Π.Ο. στο fax 210 9346733.

   Μετά την υποβολή των αιτήσεων και την αξιολόγησή τους θα αναρτηθούν τα ονόματα των υποψηφίων για επανεξέταση στο site της Ε.Π.Ο.


   Θα τηρείται σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία υποβολής της αίτησης, καθώς επίσης σειρά προτεραιότητας με βάση τη σχολή την οποία οι υποψήφιοι έχουν παρακολουθήσει.