Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

0

Βετεράνοι Ειδυλλιακού – Απόλλωνα 2-2

Γράφει ο Κώστας Πάσχος | Δημοσιεύτηκε στις 19/11/13
vet1
Ισόπαλος ο φιλαθρωπικός αγώνα των βετεράνων Ειδυλλιακού και Απόλλωνα.
Όσοι βρέθηκαν χθες το βράδυ στο γήπεδο των Βιλλίων απόλαυσαν ένα θαυμάσιο παιγνίδι που τους πρόσφεραν οι βετεράνοι του Ειδυλλιακού και του Απόλλωνα σε ένα παιγνίδι που έγινε με προβολείς παρά το δριμύ ψύχος. Τελικό αποτέλεσμα 2-2 που αδικεί τον Απόλλωνα αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο αλλά ο σκοπός για τον οποίο έγινε και δεν ήταν άλλος από το να μαζευτούν χρήματα για τα σχολειά της περιοχής.
Ο Απόλλων ξεκίνησε εντυπωσιακά πίεσε αλλά δεν σκόραρε καθώς βρήκε απέναντι του τον εκπληκτικό γκολκήπερ Α.Μεγάλο που είπε όχι σε αρκετές περιπτώσεις.
Κόντρα στη ροή αυτή του αγώνα δέχθηκε δυο γκολ και έτσι οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να προηγούνται με 2-0 χάρις σε τέρματα τον Τζαβάρα στο 22′ και Ι.Μεγάλου στο 31΄. Ο Απόλλων μείωσε στο 37′ με τον Κρις και το παιγνίδι έγινε συναρπαστικό στην επανάληψη και ιδιαίτερα μετά την ισοφάριση του Ζουμπατόπουλου με πέναλτι στο 59 λεπτό . Στη συνέχεια ο Απόλλων πίεσε ασφυκτικά αλλά το τρίτο γκολ δεν ήλθε.
Διαιτήτευσαν οι Δημόπουλος, Κόρμπης και Διονυσόπουλος.
ΕΙΔΥΛΛΙΑΚΟΣ (Αντώνης Σκουλάξινος): Μεγάλος Αθ., Λεκίτσας, Μπόφος, Δουδέσης, Νούτσης, Μεγάλος Ιωάν., Μπότσης, Βάππας, Τζαβάρας, Τιπτιρής, Δήμος. Αγωνίστηκαν και οι: Ξανθόπουλος, Ζήλος,Τσιτίνης.
ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ (Βασίλης Μαστρακούλης): Ασφής, Αλέξης, Τσιγγούλης, Γεωργαράς, Αργυρίου, Μπόντζος, Χατζής, Αποστόλου, Ραφαηλίδης, Εμμανουήλ, Κρίς. Αγωνίστηκαν και οι Ζουμπατόπουλος, Ποζαπαλίδης.
Στην αποστολή συμμετείχε και ο Μάριος Σκούρας.
Στη συνεχεία επακολούθησε συνεστίαση στην ταβέρνα της περιοχής Μουριές όπου οι υπεύθυνοι του Ειδυλλιακού απένειμαν δυο πλακέτες στην αποστολή του Απόλλωνα που παρέλαβαν ο Βασίλης Μαστρακούλης και ο Γιάννης Γεωργαράς.
  • Για να δείτε το βίντεο με τις απονομές πατήστε ( video 1 και video 2)

vet5
Ετικετες
Ρεπόρτερ του Απόλλωνα στην Αθλητική ΗΧΩ την