Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

ΑΓΩΝΑΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΥ-ΕΙΔΥΛΛΙΑΚΟΥ 0-2




Ύστερα από μια δυναμική αναμέτρηση στα Βάγια, ο Ειδυλλιακός στάθηκε πιο τυχερός και κατάφερε να επικρατήσει του Παμβαγιακού με 2-0, κάνοντας έτσι ποδαρικό ''με το δεξί'' στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2014 . Η αγώνας ήταν αμφίρροπος κατά τη μεγαλύτερη διάρκειά του, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το προβάδισμα ύστερα από προσωπική ενέργεια του Δήμα στο 15ο λεπτό, για να διπλασιάζουν τα τέρματά τους στο 70ο λεπτό με όμορφο τεχνικό σουτ του Μεγάλου έξω από την περιοχή. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, έπεσαν όμως επάνω σε μια καλά οργανωμένη άμυνα και σε έναν εκπληκτικό Μεγάλο ο οποίος είχε κατεβάσει ''ρολά''. Δοκάρι για τον Ειδυλλιακό είχε στο 10ο λεπτό ο Τζαβάρας.
 Διακριθέντες παίκτες για τις δύο ομάδες ήταν οι: Θεοδώρου, Μάρκου, Τζώνης, Ζερκουλής και οι Μεγάλος Θαν., Ταμπακάκης, Ξανθόπουλος, Μπότσης.
 ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΣ:(Αγγέλου Γιώργος) Κοββός, Τσέλλος Π., Γεωργαντάς, Μπιθώσης, Τσέλλος Σ., Αγγέλου Π., Μάρκου, Τσαρουχάς, Τζώνης, Ζερκουλής, Θεοδώρου, Τσέλλος Χ, Χαροκόπος, Κατρισιώσης, Αγγέλου Γ. Μπέλιας, Ντάμκας, Παπαβασιλείου.
  ΕΙΔΥΛΛΙΑΚΟΣ: (Σκουλάξινος Αντώνης) Μεγάλος Θ., Ταμπακάκης, Παυλίτο, Δουδέσης, Ξανθόπουλος, Μεγάλος Γ., Μπόφος, Δήμας, Τιπτιρής, Τζαβάρας, Τζούρος, Μπεθάνης.
 Διαιτητές: Μεγαρίτης Γ., Νίκας Λουκάς **

 Οι Βετεράνοι Ειδυλλιακού ευχαριστούν θερμά τους ομολόγους τους του Παμβαγιακού για την άψογη φιλοξενία τους εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.