Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Βοιωτία: Ήττα οι Νέοι, ισοπαλία οι Παίδες…


OLYMPUS DIGITAL CAMERAΤην ήττα με 2-1 εντός έδρας γνώρισαν οι Νέοι της Βοιωτίας από την Εύβοια και είναι πλέον δύσκολο έως απίθανο να κατακτήσουν την πρώτη θέση. Οι Παίδες αναδείχτηκαν ισόπαλοι 3-3 και ουσιαστικά έχασαν κάθε ελπίδα για την πρώτη θέση.
ΠΑΙΔΕΣ: Βοιωτία – Εύβοια 3-3
Ματς για γερά νεύρα έγινε στους Παίδες. Οι Βοιωτοί το πάλεψαν το παιχνίδι θέλοντας τη νίκη με δυο γκολ διαφορά αλλά τελικά παράτ ην προσπάθεια αναδείχθηκαν ισόπαλοι 3-3 με την πολύ καλή Εύβοια που προηγήθηκε τρεις φορές στο σκορ.
Στο 24* ο Μαντασάς έκανε το 0-1 και στο 27* ο Σιδέρης ισοφάρισε σε 1-1. Νέο προβάδισμα για την Εύβοια στο 55* όταν ο Λύκος έκανε το 1-2 αλλά ο Εμμανουλίδης στο 68* ισοφάρισε εκ νέου σε 2-2.
Στο 78* ο Ξύγκης έκανε το 2-3 και στο 79* ο Κίσσας διαμόρφωσε το τελικό 3-3.
Διαιτητής: Ξηρογιάννης
Βοηθοί: Καραταϊδης – Μπατσιάκος Λ.
Βοιωτία: Καράντζαλης, Τσάπρας (59* Καλαμάρης), Λεοντίου, Σιδέρης, Κολιοβέτας, Μίχος, Εμμανουηλίδης, Κουκουβίνος, Καρούζος, Βασιληάς (50* Κίσσας), Κόλλιας (55* Ζαγαρίτης).
Εύβοια: Μπαρόλας, Μαυρούτσικος Ι, Σακκής (63* Βελής), Μαυρούτσικος ΙΙ, Μπάνος, Ποδαράς, Πολυχρόνης, Μαντασάς, Τσιούνης, Κουτούλας, Λύκος (74* Ξύγκης).
ΝΕΟΙ: Βοιωτία – Εύβοια 1-2
Δεν τα κατάφεραν οι Νέοι της Βοιωτίας που και με ισοπαλία ακόμη έπαιρναν την πρώτη θέση. Παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και ηττήθηκαν δίκαια 1-2 από την καλύτερη Εύβοια που κατά πάσα πιθανότητα παίρνει και την πρώτη θέση.
Στο 8* ο Γαλούπης με απ” ευθείας κόρνερ έκανε το 0-1 και στο 72* ο Σπηλιώτης με ένα έξοχο σουτ έκανε το 0-2. Σε αυτό το λεπτό ο σκόρερ αποβλήθηκε επειδή έκανε άσεμνη χειρονομία στους πανηγυρισμούς. Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 1-2 στο 85* με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Βασιλείου.
Διαιτητής: Καραταϊδης
Βοηθοί: Ξηρογιάννης – Μπατσιάκος Λ.
Βοιωτία: Κωτσαδάμ, Ράπτης, Τσιώλης, Νάσης, Βασιλείου, Σπάρος (46* Μερεντίτης), Ρεσβάνης (61* Αποστόλου), Σκουρτανιώτης, Τσίτουρας, Αλμπάνης (46* Νίκας), Λεοντίου.
Εύβοια: Χιώτης, Παυλάκης, Νικολάου, Χατζηαντωνάκης, Τσεκούρας, Αγγελάτος, Βάρκας, Γαλούπης (90+ Παπαδόπουλος), Φωτίου (72* Τζαφέρας), Σπηλιώτης, Δήμας (90+ Αντωνάτος).