Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

SL-K17:ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-2

Monday, 03 February 2014 09:43 | Συντάχθηκε απο τον/την sportteam



O Λεβαδειακός κ17 με το βοιωτό προπονητή Νίκου Τοπολιάτη έχασε με 1-2 από το Ολυμπιακό κ17. 
Σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε η ομάδα Κ17 του Ολυμπιακού, πους επικράτησε με 2-1 της αντίστοιχης ομάδας του Λεβαδειακού, στο παιχνίδι που έγινε στο ενωσιακό γήπεδο Βοιωτίας, για την 8η αγωνιστική του 2ου γύρου, του Α’ ομίλου, του πρωταθλήματος Κ17 της Super League.
Όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς στο πρώτο οι ενέργειες των παικτών των δύο ομάδων δεν απέδωσαν καρπούς. Στα αξιοσημείωτα του πρώτου μισού η μεγάλη ευκαιρία του Γκλάβα που βρέθηκε σε θέση τετ α τέτ με τον Κατσιμήτρο, όμως σούταρε άουτ, αλλά και το πέναλτι που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι στο 21' με τον Μάνθάτη , αλλά αστόχησαν με τον Αράπη από τα έντεκα βήματα.
Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός επέβαλε πλήρως το ρυθμό του και έφτασε στην νίκη με τα γκόλ των Άράπη (58') και Αμαραντίδη (80').
Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο 89' σε 2-1 με γκόλ του Λούλου.
O Oλυμπιακός με την νίκη του αυτή έφτασε τους 40 βαθμούς σε 16 ματς και βρίσκεται στην κορυφή του Νοτίου ομίλου, ενώ ο Λεβαδειακός παρέμεινε στην 6η θέση με 21β σε 18 αγώνες.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Λιόντος): Milani, Γκλάβας, Αναστασιάδης, Κουτσούμπας, Μπελίτσος, Αγγελάτος, Κουντουργιώτης, Hasaj, Κωτσαλάς, Δάβρης, Χατζηλάμπρος.
Αγωνίστηκαν και οι: Λούλος, Σβέρκος, Πολυτάρχος, Πόρρος και Παλπάνης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τοπολιάτης): Κατσιμήτρος, Τόλι, Νιάρρος, Πεχλιβανίδης, Ράντζα, Χρήστου (90’ Ντάσης), Παπανικολάου, Μανθάτης, Παπουτσίδης (64’ Γιαννόπουλος), Μεζίνι (46’ Αμαραντίδης), Αράπης (63’ Κιρτζιαλίδης)