Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΕΙΔΥΛΛΙΑΚΟΥ-ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ Α.Ο ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

Βετεράνοι Ειδυλλιακού - Βετεράνοι Α.Ο Νέας Ιωνίας  4-3


ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΕΙΔΥΛΛΙΑΚΟΥ: Μπεθάνης, Λεγκίτσας, Παυλίτο, Δουδέσης, Ξανθόπουλος, Τζούρος, Μπότσης, Μπόφος, Τιπτηρής, Δήμας, Τζαβάρας (Καμπέρης)
ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ: Δαμιανός, Μπουτίδης, Παπαδάκης, Μαχάς, Θωμόπουλος, Ζιγκιρίδης, Χασάπης, Σκιαδάς, Λιάπης, Ελένης, Βασαδάκης (Πουλόπουλος, Ελευθεριάδης, Παπαδόπουλος)
Ύστερα από έναν αμφίρροπο στην εξέλιξή του αγώνα, οι βετεράνοι των Βιλίων κατάφεραν τελικά να πάρουν τη νίκη απέναντι στους ομολόγους τους της Νέας Ιωνίας με τελικό σκόρ 4-3. Οι δύο ομάδες μοιραστήκαν από ένα καλό ημίχρονο με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν τρία γκόλ στο 1ο μέρος με τους Τιπτηρή στο 15ο , Δήμα 19ο και Τζαβάρας 25ο, με τους φιλοξενούμενους να καταφέρνουν να μειώσουν στη λήξη του σε 3-1 με τον Χασάπη. Το β’ ημίχρονο άρχισε με την ομάδα την Νέας Ιωνίας να γίνετε όλο και πιο επιθετική, καταφέρνοντας πρώτα να μειώσει σε 3-2 στο 60’ με τον Βασαδάκη και τελικά να ισοφαρίσει στο 65’ με τον Ελένη. Τα τελευταία δεκαπέντε λεπτά του αγώνα ήταν συναρπαστικά με τις δύο ομάδες να κυνηγούν το νικητήριο γκόλ, το οποίο ήρθε τελικά από την πλευρά του –πιο τυχερού- Ειδυλλιακού με μακρινό σουτ του Καμπέρη τρία λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης.
** Διαιτήτευσε ο Δημητρακόπουλος – Γιατρός του αγώνα ο Αντώνης Ιωάννου
**Ακολούθησε γεύμα σε ταβέρνα των Βιλλίων



Επόμενος αγώνας του Ειδυλλιακού την Δευτέρα 12 Μαϊου @ 19:15 στην Νέα Πέραμο με την ομώνυμη ομάδα.