Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ



Ειδυλλιακός: Μπεθάνης, Ταμπακάκης, Λεγκίτσας, Μπότσης, Δουδέσης, Βάππας, Τζούρος, Μπόφος, Ξανθόπουλος, Δήμος, Τζαβάρας. Αγωνίστηκαν και οι Γκιόκας, Παυλίτο.
Ηράκλειο: Γιαννόπουλος, Σπανός, Τσώλης, Παπουτσής, Μακροσάββας, Τσάμας, Κουτσογιάννης, Σιμιτζόγλου, Μπανάνας, Μπαλαρής, Φιλίππου. Αγωνίστηκαν και οι Μηνάς, Βασιλειάδης, Μπούκης, Τορλαχίδης, Ιωσηφίδης, Αγγελάκης, Καρβέλας
Έπειτα από ένα πολύ όμορφο και αμφίρροπο παιχνίδι ο τοπικός Ειδυλλιακός πήρε τη νίκη απέναντι στους ομολόγους τους του Ηρακλείου με σκόρ 4-3.
Σ’ ένα χορταστικό πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Μπόφο στο 10ο για να ισοφαρίσει ύστερα από τρία λεπτά ο Φιλίππου. Οι Βιλλιώτες πήραν εκ νεόυ προβάδισμα δύο γκόλ, σκοράροντας με τους Βάππα ( 20ο)και Δήμο (25ο) με τους φιλοξενούμενους να πιεζουν και τελικά να φέρνουν το παιχνίδι στα ίσια με τους Φιλίππου (27ο) και Τσάμα (36ο).
Το δεύτερο μισό του αγώνα κύλησε με τις δύο ομάδες να δημιουργούν μεν κάποιες ευκαιρίες χωρίς όμως να καταφέρνουν να σκοράρουν. H «λύτρωση» για τον πιο τυχερό Ειδυλλιακό, ήρθε τελικά απο τον Δουδέση που διαμόρφωσε το τελικό 4-3 με πολύ όμορφο σουτ εκτός περιοχής πέντε λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα.
Δυνατό αλλά καθαρό παιχνίδι από τις δύο ομάδες με τους Τσάμα, Φιλίππου, Μπαλαρή να ξεχωρίζουν από τους φιλοξενούμενους και τους Μπεθάνη, Λεγκίτσα, Μπόφο, από τους γηπεδούχους.
Δοκάρι: Λεγκίτσας
Διαιτητής: Δημόπουλος B.
Ιατρός: Ιωαννίδου Π.



Επόμενος αγώνας του Ειδυλλιακού: Δευτέρα 23 Ιουνίου @ 19:00 με Πελοπίδα Θήβας (Γηπ. Υπάτου)