Τρίτη 15 Ιουλίου 2014


ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΣ : Με στόχο το μέλλον …και μεγάλη συναυλία στις 21/7 με τον ΓΙΑΝΝΗ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟ…



Μετά από τις μεταγραφές των Τσοπανέλη (θεωρείται ‘’μπαμ’’ στο χώρο της Βοιωτίας) , Κοτσίφη και Κουτρούμπα (πολύ σημαντικές προσθήκες) , η ομάδα του Παμβαγιακού, κατά πάσα πιθανότητα ‘’έκλεισε’’ τον χορό των μεταγραφών που είναι σημαντικές ,αφού εκτός των άλλων , οι εν λόγω παίκτες είναι νεαροί με όρεξη για μπάλα.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία της σελίδας μας με τον προπονητή Γιώργο Αγγέλου   ( που επιστρέφει μετά από μια 6ετία στη γενέτειρά του ) μας είπε ότι ‘’ ίσως κάνουμε κάποια κίνηση για έναν-δύο νεαρούς από την περιοχή , αλλά ουσιαστικά μάλλον σταματάμε εδώ...’’.
Ο Γιώργος Αγγέλου δεν θέλησε να πει κάτι άλλο την συγκεκριμένη χρονική στιγμή , μας έδωσε όμως την υπόσχεση ότι τέλος Αυγούστου θα πει περισσότερα για την ομάδα του, αφού δει την εικόνα των προπονήσεων και των πρώτων φιλικών παιγνιδιών .
Στόχος της ομάδας των Βαγίων είναι μέσα από ένα πλάνο 3-4 ετών ( το οποίο σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες Διοίκηση και προπονητής έχουν ήδη συζητήσει εδώ και αρκετό καιρό εκτενέστατα ), να χτίσει μια υγιή ομάδα η οποία μέσα στο 2017-2018 θα μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό με βάση ποδοσφαιριστές κυρίως από το χώρο των Βαγίων, αν βέβαια τότε το επιτρέψουν και οι οικονομικές τους δυνατότητες.
Η προετοιμασία του Παμβαγιακού θα αρχίσει την Κυριακή 3 Αυγούστου στο γήπεδο Βαγίων με αγιασμό , χαιρετισμό από τη Διοίκηση και φυσικά προπόνηση. Στο γήπεδο Βαγίων, η ανανεωμένη Διοίκηση σκέφτεται να κάνει κάποιες μικρές διορθωτικές αλλαγές, που θα επιτρέψουν την ακόμα καλύτερη λειτουργία του, μέσα και έξω από αυτό .

Σημαντικό γεγονός για το σύλλογο αποτελεί και η τεράστιας εμβέλειας συναυλία που οργανώνει την Δευτέρα 21 Ιουλίου στο θέατρο Μοσχοποδίου στη Θήβα, με τον μεγάλο και σε φωνή και σε ήθος Βοιωτό τραγουδιστή, Γιάννη Πλούταρχο , που απ’ ότι φαίνεται από την προπώληση των εισιτηρίων ο κόσμος θα δώσει ‘’βροντερό παρών’’ . Να τονίσουμε εδώ ότι το ίδιο βράδυ της συναυλίας τα εισιτήρια θα κοστίζουν 20ε, ενώ τώρα που γίνεται η προπώληση η τιμή είναι στα 15ε . 
Κλείνοντας το ρεπορτάζ του Παμβαγιακού να σας ενημερώσουμε ότι η ομάδα Παλαιμάχων του συλλόγου μετά το μεγάλο τουρνουά που διοργάνωσε στα Βάγια την περίοδο λίγο πριν το τοπικό πανηγύρι, με την πρόσκληση του Λεβαδειακού , του Απόλλωνα Σμύρνης και του Εθνικού , την περασμένη εβδομάδα ξαναπήρε μέρος σε άλλο τουρνουά που έγινε αυτή τη φορά στο γήπεδο της Προοδευτικής στον Κορυδαλλό , ενώ λίγες μέρες νωρίτερα είχε συμμετάσχει και σε άλλο ένα, που διοργάνωσε ο Ατρόμητος Αθηνών στο γήπεδο Περιστερίου. Πραγματικά πολύ σημαντικές εκδηλώσεις και ματς, από τους Παλαίμαχους του Παμβαγιακού που πλέον δίκαια δείχνουν μεγάλη δράση στο χώρο τους …
Το ανανεωμένο Δ.Σ της του Α.Σ. ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΣ 
Πρόεδρος: Αγγέλου Κωστής 
Αντιπρόεδρος: Κατρισιώσης Παναγιώτης
Αντιπρόεδρος β”: Θεοδώρου Βασίλης
Γενικός Γραμ.: Δρένιος Σωτήρης
Ταμίας: Τσέλλος Παναγιώτης
Γενικός Αρχηγός: Μάγκας Δημήτρης
Έφορος Υλικού: Τζώνης Χρήστος
Υπεύθυνοι Τύπου: Χατζηπαναγιωτίδης Σταύρος, Δρίτσας Γιώργος
Υπεύθυνοι οργάνωσης Ακαδημιών: Μπατσούλης Παναγιώτης, Σιάκουλης Θεόδωρος
Μέλη: Ζωγράφος Βασίλης, Τζώνης Απόστολος, Κωτσέλης Κώστας, Σιάκουλης Στέλιος, Δούσης Δημοσθένης, Μάδης Χαράλαμπος, Τσέλλος Χρήστος, Θεοδώρου Βαγγέλης, Μπατσούλης Κώστας, Τσέλλος Ελευθέριος.
Προπονητής ομάδας : Γιώργος Αγγέλου


Ρεπορτάζ:Τάσος Σοβατζής