Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ


Ο Α.Ο''Η ΘΗΒΑ'' ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΓΚΙΤΣΗ(19 ΧΡΟΝΟΣ)ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΠΕΡΣΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΟΛΑΟ ΘΗΒΩΝ.
ΕΠΙΣΗΣ Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ(ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΕΛΟΠΙΔΑ ΘΗΒΩΝ)ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ. 
ΕΧΘΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 28.07.2014 ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΤΙΜΌΝΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ.Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗ Γ'ΕΘΝΙΚΗ.ΤΟ Δ.Σ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΕΥΧΉΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΥΛΛΙΩΤΗΣ ΤΟΝΙΣΕ ΠΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΑ.

Η viotikibala ΕΥΧΕΤΕ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΗΟΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΑΡΑ ΤΟΥΣ.  


Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΜΟΥΤΑΛΗΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΘΕΣΠΙΑΚΟΥ,ΕΝΩ Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΑ ΣΑΧΟ.









Μεταξύ λίγων αλλά πιστών φίλων του ιστορικού σωματείου της Α.Ε.Ο. πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.στο γραφείο αντιδημάρχων του Δήμου Ορχομενού. Οι δώδεκα υποψήφιοι που δήλωσαν πρόθυμοι να συνεισφέρουν με όλες τους τις δυνάμεις στην δύσκολη αυτή προσπάθεια ήταν οι εξής και έλαβαν :

ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 13
ΜΕΡΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΙΑΣ 11
ΜΕΡΤΖΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ 32
ΜΠΑΜΠΛΕΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 24
ΠΟΓΚΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 8
ΤΑΓΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ τ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ 13
ΤΑΜΠΡΑΤΖΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 3
ΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ τ ΗΛΙΑ 14
ΦΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ 22
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 17

ΨΑΛΙΔΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 15
ΨΑΡΡΑΣ ΜΑΡΙΟΣ 35

Οι πενήντα και πλέον Ορχομένιοι που έλαβαν μέρος στην ψηφοφορία έδωσαν κι ένα συμβολικό ποσό ως οικονομική ενίσχυση ,ενώ μεταξύ τους ήσαν ο νυν δήμαρχος κ. Κ. Ξηρογιάννης αλλά και ο επόμενος Δήμαρχος Ορχομενού κ. Λ. Υπερήφανος.
Σημειώνεται ότι όλοι οι υποψήφιοι άσχετα από την σταυροδοσία θα συμμετέχουν στο νέο Δ.Σ. και σύντομα θα ανακοινωθούν οι θέσεις-ρόλοι όλων των μελών.



Με συλλογική προσπάθεια και βασιζόμενη στην δύναμη των πολλών θα προσπαθήσει η νέα διοίκηση της Α.Ε.Ο, να σταθεί όρθια στην δύσκολη οικονομική αλλά και κοινωνική κρίση που βιώνουμε.
Με πλάνο αρχικά ενός έτους τα νεοεκλεγμένα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας του τόπου μας μετά τις εκλογές όρισαν στη θέση του προέδρου τον
αναγνωρίσιμο στα ποδοσφαιρικά στέκια και παλαίμαχο παίκτη της ομάδας τον κ. Διονύση Φαραντόπουλο. Αντιπρόεδρος και αρχηγός αποστολής καθώς και υπεύθυνος ακαδημιών εκλέχθηκε ο δραστήριος και πολύπειρος κ. Μάριος Ψαρράς. Ο μέχρι πρώτινος αντιπρόεδρος κ. Νίκος Μερτζάνης ανέλαβε τα χρέη του γραμματέα της ομάδας ενώ χρέη ταμίας θα εκτελεί η κ. Νατάσα Τάγκαλη. Από εκεί και πέρα και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. έχουν αναλάβει πόστα με ιδιαίτερη έμφαση στις ακαδημίες της ομάδας.
 
πηγή:orchomenos-news.blogspot.gr


Με αφορμη τη διαδοση περι διαλυσης της ομαδος. Κ την δηθεν μαζικη αποχωρηση ποδοσφαιριστων . θα θελαμε να ενημερωσουμε προς καθε κατευθηνση οτι τιποτα απο τα προαναφερθεντα δεν ανταποκρινονται στη πραγματικοτιτα κ διλωνουμε κατηγοριματικα οτι ο αο υπατου. Θα συμετεχει κανονικα στ πρωταθλημα . α. Κατηγοριας. Παραγοντες αλλων ομαδων που συνομυλουν με παδοσσφαιριστες του συλογου .τους δηλονουμε οτι ανηκουν στον αο. Υπατου. Κ παρακαλουνται να επικοινωνουν με την διοικηση -ο πρεδρος κ η διοικηση του αο. Υπατου.
Ο αο. Υπατου ευχεται καλη αγωνιστικη περιοδο.



ΑΝΑΚΟΝΩΣΗ ΔΣ ΑΣΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ

Την Παρασκευη 1 Αυγουστου και ωρα 21.00 στο Λαογραφικο Μουσειο θα γινει η Ετησια Γενικη Συνελευση του συλλογου με θεμα 

Απολογισμος 2013-2014

Εκλογη νεας διοικησης 

Παρακαλουνται ολοι οι φιλοι της ομαδας να δωσουν το παρον








ΑΝΑΚΟΝΩΣΗ ΔΣ ΑΣΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ 

Την Παρασκευη 1 Αυγουστου και ωρα 21.00 στο Λαογραφικο Μουσειο θα γινει η Ετησια Γενικη Συνελευση του συλλογου με θεμα
Απολογισμος 2013-2014
Εκλογη νεας διοικησης
Παρακαλουνται ολοι οι φιλοι της ομαδας να δωσουν το παρον.