Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

ΒΟΙΩΤΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΗΝΙΟ

Πρεμιέρα με το δεξί για τον Οπούντιο Μαρτίνου


Με δυο τέρματα σε διάρκεια 14 λεπτών οι γηπεδούχοι «καθάρισαν» το ματς παίρνοντας το πρώτο τρίποντο της σεζόν
Ο Οπούντιος Μαρτίνου κατάφερε στο δεύτερο ημίχρονο να κάμψει την αντίσταση του Πυρσού Γρεβενών στην πρώτη αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Το σκορ άνοιξε στο 59’ ο Καντού με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 73’ ο Καπός με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Επίσης, αμφότερες οι ομάδες τελείωσαν το ματς με 10 παίκτες καθώς στο 50’ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Βέλλιος, ενώ 5 λεπτά αργότερα ο Ιγκλέσιας των φιλοξενούμενων πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια με απευθείας κόκκινη.
ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Τσίμας, Κουτσούμπας, Μπαρκόσης, Σπυριδάκης, Τσέλλος, Βέλλιος, Νικολόπουλος (83’ Γκριτζάπης), Βλάχος, Καπός, Καντού (85’ Πέππας), Στυλιανός (72’ Μιμηγιάννης)
ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ (Σάββας Γεωργιάδης): Κοσμίδης, Μπόζιαρης, Τραυλός (37’ Παπακώστας), Κυριακίδης, Δημητριάδης, Τσιάτσιος, Τζερεμές, Χαραλαμπίδης (81’ Σπηλιώτης), Καρράς (68’ Στεργιανός), Κιοσέογλου, Ιγκλέσιας.
Στο μάτσ παίξανε οι δυο βοιωτοί-Τσιμας και Τσέλλος.



Παναιγιάλειος – Ερμιονίδα 1-2

Συντάκτης: Onsports TeamΔημοσίευση: Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2014 19.10
Παναιγιάλειος – Ερμιονίδα 1-2 | onsports.gr
Οι «νεοφώτιστοι» κατάφεραν να κάνουν την έκπληξη και ανατρέποντας την ήττα τους με 1-0 στο πρώτο ματς πήραν το εισιτήριο για τους ομίλους του Κυπέλλου
Ο άγραφος κανόνας που λέει πως το Κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων επιβεβαιώθηκε στη ρεβάνς του Παναιγιάλειου με την Ερμιονίδα για την πρώτη φάση του θεσμού. Το πρώτο παιχνίδι που διεξήχθη στην Κόρινθο είχε νικητές τους «μελανόλευκους» με 1-0, αλλά στη ρεβάνς έγινε η μεγάλη ανατροπή.
Παρόλο που οι παίκτες του Μουράτ Σεροπιάν κατάφεραν να ξεκινήσουν ιδανικά το παιχνίδι ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό με τον Σκαρτσίλα, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα αλλά και τον τρόπο να σημειώσουν δυο γκολ που τους έδωσαν τη νίκη και την πρόκριση στην δεύτερη φάση τη διοργάνωσης. Συγκεκριμένα, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Βλαχόπουλος έκανε το 1-1, ενώ στο 52’ ο Καραδέμητρος παραβίασε για δεύτερη φορά την εστία του Ανδρούτσου διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 που έδωσε την πρόκριση στους «νεοφώτιστους».
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Μουράτ Σεροπιάν): Ανδρούτσος, Σπίνουλας, Σανδραβέλης, Ιωάννου, Τζημογιάννης, Νάστος, Τσατσαρής(62' Κατσικοκέρης), Κοιλιάρας, Μπούνας, Ατματσίδης, Σκαρτσίλας (50' Πόνσε).
ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Ρομπέρτο Μπολάνο): Πουρής, Λίτσης, Παπανικολάου, Ιασωνίδης, Τζανής, Σβόγιτς (80' Κολόκας), Κιοσσές, Καραδέμητρος (89' Στοϊμίροβιτς), Παβίσεβιτς, Βλαχόπουλος (72' Γυφτοκώστας), Σαμαράς.
Ο βοιωτός πορτιέρο Πουρής στην ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ.




Μπαίνει ο Σοϊλέδης

Ο Άρης Σοϊλέδης ακολούθησε μέρος του προγράμματος της προπόνησης της Κυριακής και στη συνέχεια έκανε ατομικό(θλάση στο αριστερό δικέφαλο), ωστόσο όλα δείχνουν πως αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για την επάνοδό του.

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που διεξήχθη στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα.
Ο Άρης Σοϊλέδης ακολούθησε το πρόγραμμα της ομάδας και στη συνέχεια ατομικό ενώ ο Ιβάν Μπρέσεβιτς έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και στο γήπεδο. Η επόμενη προπόνηση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 11:00 καθώς τη Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές θα υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις.