Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ



Βετεράνοι Ειδυλλιακού - Δάφνης Ερυθρών 2-2

Ειδυλλιακός: Μεγάλος Θ., Ταμπακάκης, Λεγκίτσας, Ξανθόπουλος, Μεγάλος Ι, Δουδέσης, Βάππας, Τζούρος, Μπόφος, Δήμος, Τιπτιρής. Έπαιξαν και οι: Τζαβάρας, Παυλίτο. Κόουτς: Αντώνης Σκουλάξινος.
Δάφνη Ερυθρών: Λεχρής. Σταμουλης Σ., Μπουγέτσας, Τζότζολης, Κοτσίφης, Δρόσης, Μεγαρίτης Μ., Μπαλόκας Μ., Λεχρής ,Χάλιος Τζαβαρας Αλ. Έπαιξε και ο Χρ. Ραχούτης. Κόουτς: Στέλιος Κόλιας.
Σε ένα ματς που κυριάρχησαν οι δυνατές μονομαχίες και κράτησε αμείωτη την ένταση μέχρι το τέλος του, οι βετεράνοι της Δάφνης και του Ειδυλλιακού αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο η κάθε μια, με το τελικό σκορ να αντικατοπτρίζει πλήρως την μορφή του αγώνα. Η Δάφνη πατούσε καλύτερα στο 1ο ημίχρονο με τους γηπεδούχους όμως να παίρνουν κεφάλι στο σκορ με τον Δήμα στο 15’ για να ισοφαρίσει στο 22’ ο Μπαλόκας ύστερα από όμορφη σέντρα του Μεγαρίτη. Οι Βιλλιώτες πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο 31’ με απ’ ευθείας εκτέλεση κόρνερ (!) του Δήμα, για να ισοφαρίσει και πάλι η Δάφνη λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου με τον αειθαλή Γιάννη Τζότζολη ο οποίος σκόραρε από δύσκολη θέση και με τη βοήθεια του δοκαριού. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν με περισσότερες δυνάμεις, είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιούργησαν φάσεις για να σκοράρουν αλλά έπεσαν επάνω σε έναν εκπληκτικό Λεχρή ο οποίος είχε κατεβάσει ρολά.
Διακριθέντες παίκτες για τις δύο ομάδες ήταν οι Δήμας, Ταμπακάκης, Τιπτηρής και οι Λεχρής (κορυφαίος), Τζότζολης, Μεγαρίτης Μ., Τζαβάρας Αλ.
Διαιτήτευσε ο Δημητρακόπουλος – Γιατρός ο Κος Ρούσσης Μπ.



Ερχόμενος αγώνας της Δάφνης Ερυθρών, την Δευτέρα 10 Νοεμβρίου στον Ορχομενό με την ομώνυμη ομάδα.