Μια νίκη και μια ήττα ήταν ο απολογισμός των μικτών ομάδων της Βοιωτίας στη Φθιώτιδα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Οι Παίδες ηττήθηκαν με 3-2 με την διαιτησία να τους ακυρώνει δυο γκολ και οι Νέοι κέρδισαν 3-1.

ΠΑΙΔΕΣ
Την νίκη θα μπορούσαν να πάρουν και οι Παίδες της Βοιωτίας αλλά αδικήθηκαν κατάφωρα από την διαιτησία. Στο 30* και στο 69* ακυρώθηκαν κανονικά γκολ ως οφ” σάϊντ (τα πέτυχαν Τσάπρας και Καραμπάς αντίστοιχα) από την βοηθό Κακλή με συνέπεια δίκαια στο τέλος να υπάρχουν και οι ανάλογες διααμαρτυρίες.
Οι Βοιωτοί προηγήθηκαν 0-1 στο 8* με ψηλοκρεμαστό σουτ του Τσάπρα και οι Φθιωτείς ισοφάρισαν στο 32* σε 1-1 με τον Βουρτσά. Στο 67* ο Ζαγαρίτης έκανε το 1-2 αλλά στο 70* ο Νικολόπουλος και στο 78* ο Μηλιώτης διαμόρφωσαν το τελικό 3-2 για τους γηπεδούχους.
Διαιτητής ήταν ο Σοσώνης (Σταύρου – Κακλή).
Φθιώτιδα (Τσίκρας): Τιτζήρης, Γκεππενλής, Παπαχρήστος, Βλαντής, Μητσόπουλος, Πλιάτσικας, Βουρτσάς (49* Καρβέλης), Μαρκόπουλος (66* Ζήβος), Ζίμκας, Αλτάνης, Μηλιώτης (41* Νικολόπουλος).
Βοιωτία (Καντάς, Αργύρης ): Στουρνάρας, Μαργώνης, Λεοντίου, Μπότσης, Γερακιός, Ποιητάρης, Κασμάς, Πούλος (54* Κολυμπίρης), Ζαγαρίτης, Καραμπάς, Τσάπρας (54* Στάμος).Το άλλο παιχνίδι:
Φωκίδα-Ευρυτανία     3-0(Σουλιντζής,Πολίτης,Φουσέκης)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:
ΦΩΚΙΔΑ-3
ΦΘΙΩΤΙΔΑ-3
ΒΟΙΩΤΙΑ-0
ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ-0
ΕΥΒΟΙΑ-0

ΝΕΟΙ
Σε καλή μέρα και έπειτα από πολύ καλή εμφάνιση οι Νέοι της Βοιωτίας κέρδισαν 3-1 την αντίστοιχη ομάδα της Φθιώτιδας.
Στο 37* σε κόρερ του Αλμπάνη ο Κολώνιας με κεφαλιά έκανε το 0-1. Στο 42* ο Νίκας με σουτ έκανε το 0-2. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 50* με σουτ του Μανιά αλλά στο 70* ο Τζάκας με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-3.
Διαιτητής ήταν ο Μπλούνας (Κακλή – Σταύρου).
Φθιώτιδα (Τσίκρας): Πουλίτσας, Θεοχάρης (67* Καραγιάννης Η.), Κατσάρας, Τριανταφύλλου, Κουτσούκος, Παπαδήμας, Αργυρίου, Ζάχαρης (67* Καραγιάννης Χ.), Λαμπρόπουλος, Μανιάς, Μαλισόβας (46* Τσούπρας).
Βοιωτία (Καντάς, Σκαλτσάς, Πούλος): Καράντζαλής, Χουσιάδας (78* Εμμανουηλίδης), Τσιώλης, Κολώνιας, Μερεντίτης, Κακοτρίχης, Αλμπάνης (87* Κουκοβίνος), Κίσσας (89* Μίχας), Τζάκας, Νίκας, Φάσσας.Το άλλο παιχνίδι:
Φοκίδα-Ευρυτανία    1-0  (Φουσέκης)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:
ΒΟΙΩΤΙΑ-3
ΦΩΚΙΔΑ-3
ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ-0
ΦΘΙΩΤΙΔΑ-0
ΕΥΒΟΙΑ-0