Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ Α.Ο''Η ΘΗΒΑ''

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΕΖΙΡΤΖΟΓΛΟΥ ΣΤΟΝ ΑΟ ΘΗΒΑ!




Μεγάλη μεταγραφική επιτυχία για τον ΑΟ ΘΗΒΑ αφού πριν από λίγο ο πρόεδρος Θανάσης Βυλλιώτης έδωσε τα χεριά με τον σπουδαίο 26χρονο σέντερ φορ Δημήτρη Βεζιρτζόγλου. Μια μεγάλη μεταγραφική επιτυχία που μυρίζει Γ ΕΘΝΙΚΗ.
Ο ΑΟ ΘΗΒΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον26χρονο σέντερ φορ Δημήτρη Βεζιρτζόγλου. Ο Δημήτρης αγωνιζόταν στην ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ενώ έχει αγωνιστεί και στην Χαλκίδα,Ολυμπιακό Χαλκίδας όπου ήταν πρώτος σκόρερ και Κύμη.

























ΛΟΓΩ ΣΟΒΑΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ Ο ΨΥΛΛΑΣ ΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΟ ΘΗΒΑ!



Λόγω σοβαρών επαγγελματικών υποχρεώσεων ο Βαγγέλης Ψύλλας έλυσε την συνεργασία του με τον ΑΟ ΘΗΒΑ ύστερα από συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο Θανάση Βυλλιώτη.
Ο παίχτης δήλωσε ότι τέτοιο κλίμα σε ομάδα δεν το έχει συναντήσει πουθενά αφού ήταν όλοι συνεπέστατοι απέναντι του και όλοι άνθρωποι του ΑΟ ΘΗΒΑ τον αγκάλιασαν θερμά ακόμα είπε ότι αν δεν είχε το επαγγελματικό πρόβλημα θα καθόταν για χρόνια στην ομάδα και δεν θα έφευγε. Τέλος είπε ότι είναι πεπεισμένος ότι ομάδα θα κάνει το νταμπλ και ότι θα ανέβει στην Γ ΕΘΝΙΚΗ.
Εμείς να ευχαριστήσουμε τον Βαγγέλη για όσα πρόσφερε στην ομάδα και σίγουρα οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν αφού εκτός από πολύ καλός ποδοσφαιριστής είναι ένα από τα καλύτερα παιδιά που πέρασαν από την ομάδα και δεν δημιούργησε ποτέ κανένα πρόβλημα.Του ευχόμαστε ότι καλύτερο για το ποδοσφαιρικό του μέλλον και να έχει υγεία αυτός και η οικογένεια του το νέο έτος.
Βαγγέλη Ψύλλα η πόρτα του ΑΟ ΘΗΒΑ είναι πάντα ανοιχτή για εσένα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΒΥΛΛΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΨΥΛΛΑ!



Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδίας τον ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Ψύλλα για την άψογη συνεργασία που είχαμε και να του ευχηθώ καλή συνεχεία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Τέτοιοι χαρακτήρες κοσμούν τα γήπεδα και είναι τιμή μου που συνεργάστηκα με αυτόν τον άνθρωπο. Βαγγέλη σε ευχαριστώ για ότι μας πρόσφερες..........












ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΨΥΛΛΑ!


ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ (ΑΡΙΣΤΕΡΑ)

Ο γενικός αρχηγός του ΑΟ ΘΗΒΑ Θανάσης Καραμάνος ευχαριστεί από τα βάθη της καρδιάς του τον ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Ψύλλα για την προσφορά του στην ομάδα αφού και αυτός έβαλε ένα λιθαράκι για να είναι ομάδα στον τελικό του κυπέλλου Βοιωτίας και αήττητη με το απόλυτο 14/14 στο πρωτάθλημα Βοιωτίας.
Τέλος δηλώνει ότι είναι από τους πιο ακέραιους χαρακτήρες με τους οποίους έχει συνεργαστεί και του εύχεται καλή χρονιά και υγεία σε αυτόν και στην οικογένεια του και του εύχεται ότι καλύτερο για το ποδοσφαιρικό του μέλλον.



Ο ΤΑΚΗΣ ΠΛΑΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΨΥΛΛΑ!



Ο προπονητής του ΑΟ ΘΗΒΑ Τάκης Πλατής δηλώνει για την αποχώρηση του Βαγγέλη Ψύλλα ότι τον ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία που είχαν ότι τον τιμά που συνεργάστηκε με έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή και στο μέλλον εύχεται να ξανασυνδεόμαστε ενώ για αυτόν δεν τελείωσε το θέμα…….


Τάκης Πλατής










ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΑΛΕΚΟΥ ΑΝΥΦΑΝΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΨΥΛΛΑ!



Ο αρχηγός του ΑΟ ΘΗΒΑ Αλέκος Ανυφαντής εκ μέρους όλων των παιχτών θέλει να ευχαριστήσει τον Βαγγέλη Ψύλλα για την προσφορά του στην ομάδα και ότι βοήθησε στα μέγιστα για την μέχρι τώρα πορεία της. Δηλώνει ακόμα ότι όλοι παίχτες ήταν τιμή τους που συνεργάστηκαν με έναν ποδοσφαιριστή διαμάντι σε χαρακτήρα και ότι θα τους λείψει από τα αποδυτήρια. Τέλος εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών του εύχονται καλή χρονιά και ότι καλύτερο στο ποδοσφαιρικό του μέλλον διότι το αξίζει.









ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΖΩΗΣ!




Ο ΑΟ ΘΗΒΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 20χρονο τερματοφύλακα Ευάγγελο Ζώη. Ο Βαγγέλης αγωνιζόταν με την ομάδα της Αναγέννησης Σχηματαρίου.