Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

«Καθάρισε» για την 27η νίκη ο Βυλλιώτης. Η Θήβα 1-0 την Ένωση

Ούτε στα Άσπρα Σπίτια δεν μπόρεσε να σταματήσει η ασταμάτητη και αήττητη πορεία της Θήβας. Οι νταμπλούχοι Βοιωτίας με γκολ του Γιώργου Βυλλιώτη κέρδισαν 1-0 την Ένωση Άσπρων Σπιτιών Αντίκυρας φθάνοντας έτσι τις 27 νίκες στο πρωτάθλημα δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε.
Σε ένα βαρύ και «άθλιο» αγωνιστικό χώρο οι δυο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν όπως θα ήθελαν αφού και οι δυο αντίπαλοι δεν μπόρεσαν να ξεδιπλώσουν την ποιότητα και την τεχνική που διέθεταν. Παρ” όλα αυτά το θέαμα που παρουσίασαν ήταν υποφερτό μπροστά σε λιγοστούς φιλάθλους αφού οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν περισσότερη προσεύλευση.
Οι φάσεις ήταν λιγοστές μπροστά στις δυο εστίες με τους πρωταθλητές να γίνονται ουσιαστικοί στην πρώτη τους καλή επιθετική προσπάθεια όταν στο 36* ο Παπαχαραλάμπους έκανε τη σέντρα και ο Βυλλιώτης στην καρδιά της άμυνας των γηπεδούχων έπιασε την κεφαλιά κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Δημητρά κάνοντας το 0-1.
IMG_0314Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν για την ισοφάριση αλλά τους έλειπε η τελική προσπάθεια, οι δε φιλοξενούμενοι έχοντας και τη σκέψη στα μπαράζ προσπάθησαν να διαχειριστούν το παιχνίδι και πολύ περισσότερο να μην υπάρξουν τραυματισμοί.
Δυο ήταν οι μεγάλες φάσεις στο β” μέρος. Στο 70* ο Λουκάς Γιαχρίτσης εκτέλεσε αριστοτεχνικά το φάουλ αλλά ο Κωνσταντινόπουλος με υπερένταση και με την άκρη των δακτύλων έδιωξε «ιπτάμενος» τη μπάλα σε κόρνερ. Και στο 86* ο Ανυφαντής πέρασε και τον Δημητρά, έκανε το πλασέ σε κενή εστία αλλά, ως από μηχανής Θεός, ο Δημήτρης Καραμπέτσος πρόλαβε στη γραμμή κι απομάκρυνε τη μπάλα.
Οι Γιαχρίτσης, Καραμπέτσος Δ., Λαζάρου και Πολυτάρχος ήταν οι καλύτεροι των γηπεδούχων ενώ για τους φιλοξενούμενους καλύτεροι οι Παπαχαραλάμπους, Κουτσοδήμος, Βυλλιώτης και Κατσογιάννης.
IMG_0304Αρίστη η διαιτησία του Φάνη Φλώτσιου (Καραγιάννης – Παπαγεωργίου Χ.)
IMG_0307Ένωση (Βαγγέλης Λέντας): Δημητράς, Χατζηλάμπρος (80* Λευκαρίδης), Αντάμης (70* Παπαδήμος), Καλύβας, Καραμπέτσος, Ιωάννου, Λαζάρου (87* Γαλάνης), Γιαχρίτσης, Πολυτάρχος, Κοντογόνης, Θάνου.
IMG_0305Θήβα (Τάκης Πλατής): Κωνσταντινόπουλος, Ελέζι, Παπαχαραλάμπους, Ευθυμίου, Ταυταρίδης, Όλντασι, Βυλλιώτης (65* Ανυφαντής), Γκαράνης, Κατσογιάννης, Βεζιρτζόγλου (90* Νάκος), Κουτσοδήμος (89* Σκουρτανιώτης).