Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

ΝΕΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ο Α.Ο''Η ΘΗΒΑ'' ΣΤΙΣ 12-06-2015












Πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο η Γενική Συνέλευση του ΑΟ Θήβα. Τα θέματα ήταν Οικονομικός και διοικητικός απολογισμός. 
Ο πρόεδρος Θανάσης Βυλλιώτης ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που ήταν κοντά στην ομάδα και τους συνεργάτες του. Τους επιχειρηματίες που τους στήριξαν εμπράκτως και παραδίδουν μια ομάδα με γήπεδο και σχεδόν άρτιο αθλητικό υλικό. Ακόμα έγινε ιδιαίτερη μνεία στις ακαδημίες του ΑΟ ΘΗΒΑ που αυτήν την στιγμή έχει 130 παιδιά τα 30 στο παιδικό και φέτος ανέβηκαν κάποια παιδιά από το παιδικό στο αντρικό τμήμα.
Τώρα στα διοικητικά το τωρινό συμβούλιο εμμένει στην παραίτηση του αλλά ακούστηκαν και φωνές που θα βοηθήσουν του χρόνου εμπράκτως βάζοντας κάποια χρήματα στο νέο Δ.Σ. που θα προκύψει.

Ο πρόεδρος  στην ομιλία του τόνισε: << Έγινε πολύ καλή δουλειά με άξιους συνεργάτες και όλο το τμήμα δούλεψε επαγγελματικά κάτι που χαροποιούσε ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ.
Φτάσαμε την ομάδα στο ανώτερο σημείο να κατακτήσει και πάλι τίτλους μετά από μια δεκαετία. Τα μπαράζ που είναι μια ψυχοφθόρος διαδικασία που δίνουν την δυνατότητα σε μια ομάδα να ανέβει κατηγορία. Οι φίλοι της ομάδας που ήταν στην Γενική Συνέλευση μας τόνωσαν ψυχολογικά να συνεχίσουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε αλλά χρειάζονται και άλλοι να στηρίξουν την προσπάθεια. Δεν θα τα καταφέρουμε μόνοι μας>>.

Θα πραγματοποιηθεί νεα γενική συνέλευση στις 12-06-2015 ώρα 20.30 στο συνεδριακό κέντρο της Θήβας.

Υ.Γ.Περιμένουμε εξελίξεις από την Ε.Π.Ο την τετάρτη 10-06-2015,μήπως και παρουσιαστούν θέσεις για την άνοδο στην Γ'ΕΘΝΙΚΗ.Για οικονομικούς λόγους κάποιες ομάδες δεν θα κατέβουν.