Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ



«Βόμβα» με Καρακατσάνη το Ύπατο


Μεταγραφική  βόμβα στο Ύπατο. Η ομάδα του Α.Ο. Υπάτου πραγματοποίησε την μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της αποκτώντας τον Λουκά Καρακατσάνη και σίγουρα αυτό αλλάζει τα δεδομένα ειδικά στο πρωτάθλημα της β” κατηγορίας όπου θα αγωνισθεί ο Α.Ο.Υ. αφού υποβιβάσθηκε πέρυσι από την α” κατηγορία.
Είναι γνωστή βέβαια η ποδοσφαιρική αξία του Λουκά Καρακατσάνη αφού έχει αγωνισθεί με ιδιαίτερη επιτυχία στις επαγγελματικές κατηγορίες με Λεβαδειακό και Παναιτωλικό έχοντας και μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα. Τις δυο τελευταίες χρονιές ο 36χρονος φορ αγωνίστηκε σε Παρνασσό και Κηφισσό.



Αναγέννηση: Επιστροφή Μπινιάκου




Ο Γιάννης Μπινιάκος επέστρεψε στην Αναγέννηση και η ομάδα του Σχηματαρίου έκανε μια πολύ σπουδαία μεταγραφική επιτυχία ενισχύοντας έτσι την επιθετική της γραμμή αφού είναι εγνωσμένη η ποδοσφαιρική αξία του πρώην επιθετικού της Θήβας.
Ο Γιάννης Μπινιάκος αγωνίστηκε την περσινή σεζόν με τα χρώματα των νταμπλούχων Βοιωτίας πετυχαίνοντας και 11 γκολ ενώ να τονίσουμε ότι στην αρχή είχε συμφωνήσει με την Θήβα να παραμείνει αλλά στην συνέχεια κάποιοι προσωπικοί λόγοι τον «ανάγκασαν» να επιστρέψει» στο Σχηματάρι όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση της Θηβαϊκής ομάδας:
Το Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Μπινιάκο. Η συνεργασία λύθηκε για σοβαρούς προσωπικούς λόγους του ποδοσφαιριστή».
Μετά από αυτή την εξέλιξη η Αναγέννηση «καραδοκούσε» κι έτσι κατάφερε να τον εντάξει στη δύναμή της…




Οριστικά στη β” ο Π.Α.Ο.Κυριακίου. «Χαμόγελα» στο Ακραίφνιο. Παραμένει ο Απόλλων στην α”  





























Οριστικά και αμετάκλητα ο Π.Α.Ο.Κυριακίου αφήνει την α” κατηγορία και θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της β” κατηγορίας στη Βοιωτία. Το νέο διοικητικό σχήμα που προέκυψε στην ομάδα του Κυριακίου έχει πάρει τις οριστικές του αποφάσεις και οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα.
Ο ιστορικός σύλλογος θα πορευθεί στα «κατατόπια» της β’κατηγορίας με προπονητή τον Ανδρέα Δούκα. Μάλιστα η άλλη ομάδα του Κυριακίου ο Παναθηναϊκός θα πάψει να υφίσταται και θα «απορροφηθεί» από τον ΠΑΟΚ έτσι ώστε να αρχίσει να «γεννηθεί» κάτι διαφορετικό στο Κυριάκι.
“Είναι μια δύσκολη απόφαση αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Θα ξεκινήσουμε από την β” κάνοντας μια νέα αρχή με παιδιά δικά μας. Τα προβλήματα που έχουν συσσωρευθεί είναι μεγάλα και δεν θα μπορούσαν να λυθούν διαφορετικά» θα μας πει διοικητικό στέλεχος της ομάδας δίνοντας το στίγμα της παρακάτω πορείας ενός από τους πιο ιστορικούς συλλόγους της Βοιωτίας.


Για α' ετοιμάζονται στο Ακραίφνιο

Τώρα η κενή θέση που θα προκύψει θα καλυφθεί από τον Απόλλωνα. Στο Ακραίφνιο αρχίζουν να… χαμογελούν και ήδη οι μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν και θα γίνουν αποσκοπούν στο να ετοιμαστεί η ομάδα για την α” κατηγορία. Άλλωστε ο Απόλλωνας υποβιβάστηκε αφού η Θήβα δεν τα κατάφερε στα μπαράζ κι έτσι η κενή θέση θα καλυφθεί πάλι με τον ίδιο τρόπο. Βέβαια για να πάρει «σάρκα και οστά» η παραμονή του Απόλλωνα στην α” κατηγορία θα πρέπει να περιμένουμε και την επίσημη ανακοίνωση από το Κυριάκι η οποία δεν θα αργήσει να έρθει ίσως και μέχρι το τέλος της εβδομάδας.



Επαμεινώνδας: Πρωταγωνιστής με πρόεδρο τον Στάυρο Ρόκα



Την νέα δομή του Δ.Σ. ανακοίνωσε ο Επαμεινώνδας. Με πρόεδρο τον Στάυρο Ρόκα, ένα πολυμελές συμβούλιο και με προπονητή πάλι τον Άγγελο Κυριάκο η ομάδα των Λεύκτρων έχει για φέτος πρωταγωνιστικές βλέψεις ενώ συνεχίζονται και οι μεταγραφικές κινήσεις.
«Είναι τιμή για μένα να έχω στο Δ.Σ. τέτοιας εμβέλειας συνεργάτες. Όλοι μαζί θα βοηθήσουμε να πάρει ο Επαμεινώνδας τη θέση που του αξίζει» θα πει λακωνικά στο stereasports ο Στάυρος Ρόκας (στη φώτο πάνω με τον Στέλιο Ρόκα).
Η σχετική ανακοίνωση:
«Ύστερα από απαίτηση πολλών φιλάθλων μας και προς ενημέρωση όλων ανακοινώνεται η δομή του Δ.Σ. της ομάδας μας για την ποδοσφαιρική χρονιά 2015-2016:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ : Ρόκας Σταύρος
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΙ : Ρόκας Στυλιανός του Γεωρ.,
Ρόκας Κωνσταντίνος του Βασ.,
Νόκας Θεμιστοκλής,
Λεμπέσης Σεραφείμ
ΓΕΝΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ : Ρόκας Κωνσταντίνος του Αγγ.
Πετεινάρης Αναστάσιος (Σούλης)
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ : Σταθόπουλος Βαλάντης
ΤΑΜΙΑΣ : Λάμπρου Ιωάννης
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Πετεινάρης Ευάγγελος
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ : Καρέλης Βασίλειος
ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ : Λεμπέσης Ιωάννης
ΜΕΛΗ : Λεμπέσης Κωνσταντίνος,
Μπεκρής Βασίλειος
ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ-ΜΑΣΕΡ : Κοτσολάρης Δημήτριος
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ : Παππάς Αγαμέμνων
11888128_1113451958683689_6813807230560587389_n
Το ρόστερ της ομάδας θα ανακοινωθεί μόλις ολοκληρωθούν όλες οι μεταγραφές».
Εκ του Δ.Σ.