Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ - ΧΑΙΔΑΡΙ 1-3


Ματσάρα στο Δίστομο. Αμβρυσσέας – Χαϊδάρι 1-3
Έγινε πραγματική ματσάρα με τις δυο ομάδες να ξεδιπλώνουν όλες τις αρετές και την ποιότητα που διέθεταν με αποτέλεσμα να χειροκροτηθούν στο τέλος απ” όλους τους φιλάθλους που παρακολούθησαν το παιχνίδι και δεν ήταν και λίγοι αφού πάνω από 200 περίπου άτομα βρέθηκαν στο γήπεδο του Διστόμου.



Για τον Αμβρυσσέα ήταν ένα πραγματικό κρας – τεστ και μια πρόβα τζενεράλε όπως θα την ήθελαν στο Δίστομο. Απέναντι σε μια πολύ ποιοτική και πολύ καλή ομάδα οι γηπεδούχοι κέρδισαν δυο πράγματα. Αφ’ενός έδειξαν οτι μπορούν να σταθούν επάξια σε πολύ υψηλό ποδοσφαιρικό επίπεδο και αφ” ετέρου επεσήμαναν τις όποιες αδυναμίες τους (μόνο απέναντι σε τέτοια ομάδα θα γίνοταν αυτό) και σίγουρα θα έχει τον καιρό ο Γιάννης Πούλος να τις διορθώσει. Ο Αμβρυσσέας πραγματικά στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, είχε ποιότητα πρωταθλητισμού και με ηγετική μορφή τον Μπέκα δημιούργησε και τις προϋποθέσεις αλλά και τις στιγμές που χρειάζεται μια ομάδα για να έχει τον τίτλο του φαβορί. Στο πρώτο μέρος μάλιστα του στοίχισε η απειρία του γκολκίπερ ειδάλλως το σκορ (που δεν έχει και κάποια σημασία) μπορεί να ήταν διαφορετικό.

Το Χαϊδάρι ήταν ομάδα με όλη την κυριολεξία της λέξης. Δεν είχε μόνο την ποιότητα αλλά είχε και το βάθος ως ομάδα ικανή να ναταπεξέρχεται σε κάθε δυσκολία. Δεν θα περιαυτολογήσουμε αν πούμε ότι άνετα μπορεί να σταθεί και στην Γ” Εθνική. Δεν ξέρουμε βέβαια την δυναμική των άλλων ομάδων των Αθηνών αλλά σίγουρα αυτή η ομάδα έδειξε ότι δύσκολα θα στερηθεί ενός τίτλου.




Αγωνιστικά τώρα αν κάποιος δεν ήξερε ότι ήταν φιλική συνάντηση σίγουρα με την απόδοση των δυο ομάδων θα έλεγε πως θα ήταν ένας αγώνας μπαράζ για την άνοδο.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν μόλις στο 3* με τον Καρόνα να κάνει το 0-1. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Μπέκα δυο λεπτά αργότερα. Το Χαϊδάρι πήρε πάλι το προβάδισμα στο 10* με τον Κωτσολάκο ενώ στο 20* ο Χρηστούλης σημάδεψε το δοκάρι του Κόρμπου. Στο 48* ο Καρόνας σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Δημητρά και στο 88* ο Σαλαπάτας με όμορφο πλασέ έκανε το τελικό 1-3.


Διαιτητής ήταν ο Στέφανος Ξηρογιάννης (Μυλωνάκης – Μπατσιάκος).


Αμβρυσσέας (Γιάννης Πούλος): Κόρμπος, Καλύβας, Μπότσης, Αβράμος, Κώτσου, Βλάχος, Πλακίδας Μ., Μπαλτάς, Γαμβρίλης, Μπέκα, Πλακίδας Χ. Έπαιξαν και οι Δημητράς Χ., Τσούρας, Ανέστης, Παντίσκας Ν., Παντίσκας Ν. (Α), Βιέννας, Βασιλείου, Τζίκας.


Χαϊδάρι (Μανώλης Παπαδόπουλος): Τικταπανίδης, Πολίτης, Παπαγεωργίου, Αρβανίτης, Μπάτης, 

Κασάπης, Καρόνας, Κωτσολάκος, Χρηστούλης, Σαλαπάτας, Νικολάου. Έπαιξαν και οι: Ρούσα, Πολιτίδης, Χρυσαφίδης, Ροκάκης, Γυπάκης, Δημητρακόπουλος, Καλαμπαλίκης.

Το Δ.Σ. του Αμβρυσσέα μετά το τέλος του αγώνα παρέθεσε γεύμα στην αποστολή του Χαϊδαρίου ενώ η αποστολή των φιλοξενουμένων επισκέφθηκε από το μεσημέρι τις πηγές της Κρύας στη Λιβαδειά, μετά ξεναγήθηκε στο Μαυσωλείο στο Δίστομο και ακολούθως επισκέφθηκε και το Μουσείο της μαρτυρικής πόλης.

Φωτορεπορτάζ:

Ρήγας Βασιλαράκος, Πέτρος Καραβίτης (πρόεδρος Χαϊδαρίου), Ηλίας Καβαλάγιός, Γιώργος Βουρλούμης (Γεν. Αρχηγός Χαϊδαρίου) και Τάκης Δημάκας