Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Βοιωτία: Με 14 ή 15 ομάδες η α”. Έγινε η κλήρωση της β”



Με 14 ή 15 ομάδες θα γίνει τη φετινή χρονιά το πρωτάθλημα στην α” κατηγορία Βοιωτίας. Τα ενδεχόμενα είναι δυο πλέον αφού αποκλείστηκε οριστικά η συμμετοχή του Απόλλωνα Ακραιφνίου με βάση την πιστή εφαρμογή του ΚΑΠ. Από την β” κατηγορία η μόνη ομάδα που δήλωσε συμμετοχή στην α” κατηγορία ήταν το Μαυρομμάτι. Μάλιστα του δόθηκε και διορία μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι να καταθέσει τα οποιαδήποτε χαρτιά για να υπάρχουν οι προϋποθέσεις συμμετοχής. Δηλαδή να διατηρεί παιδικό τμήμα αλλά και να προσλάβει προπονητή σύμφωνα με τους κανονισμούς. Αν το κάνει τότε το Μαυρομμάτι θα είναι η 15η ομάδα παίρνοντας τη θέση της ομάδας Α. Το πρόγραμμα από την κλήρωση θα μείνει ως έχει και όποια ομάδα θα έχει αγώνα με την ομάδα Β θα έχει ρεπό. Παράδειγμα η πρεμιέρα θα έχει ως εξής:

Μαυρομμάτι – Επαμεινώνδας
Αρματηλάτης – Νίκη Λαφ.
Παμβαγιακός – Παρνασσός
Αμβρυσσέας – Δήλεσι
Αναγέννηση – Κόκκινο
Ένωση – Θεσπιακός
Κιθαιρώνας – Θήβα
Ρεπό: Δάφνη

Αν τώρα το Μαυρομμάτι δεν έχει τις προϋποθέσεις συμμετοχής τότε το πρωτάθλημα θα γίνει με 14 ομάδες αλλά θα γίνει πλέον νέα κλήρωση την Παρασκευή το απόγευμα.
IMG_0529Παράλληλα έγινε και η κλήρωση της β” κατηγορίας που έχει χωριστεί σε δυο ομίλους με 12 ομάδες ο κάθε όμιλος. Αν το Μαυρομμάτι που είναι στο β” όμιλο ανέβει τότε η ομάδα που την αντιμετωπίζει θα έχει ρεπό.
Η πρεμιέρα και στους δυο ομίλους:
α” όμιλος
Λεοντάρι – Παναλίαρτος
Υψηλάντης – Κυπαρισσός
Πανγεωργικός – Απόλλων
Παύλο – Πανδαυλειακός
ΠΑΟΚ – Άσκρη
Ορχομενός – Πήγασος

β” όμιλος
Δόξα – Ολυμπιάδα
Ελλοπιακός – Ελεώνας
Δερβενοχώρια – Πελοπίδας
Ύπατο – Ηρακλής
Κεραυνός Αγ. Θωμά Ελικώνας Δομβρ.
Ιωνικός – Μαυρομμάτι (ή ρεπό)