Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Συνέχεια εργασιών στην οδό Επαμεινώνδα




                            
        ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
            ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ                                                
                     Γραφείο Τύπου

Ταχ. Δ/νση: Κύπρου 3
Ταχ.Κώδικας: 32 200
Τηλ: 2262 -3-50652
Fax:     2262-0- 27628
Site: www.thiva.gr
Θήβα  7/10/2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θήβα: Συνέχεια εργασιών στην οδό Επαμεινώνδα

Την οδό Επαμεινώνδα επισκέφτηκαν, την Τρίτη 6 Οκτωβρίου, ο Αντιδήμαρχος Θηβαίων κ. Χατζησταμάτης Ανδρέας και κλιμάκιο μηχανικών από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου προκειμένου να δουν από κοντά τις εργασίες που ξεκίνησαν, στο τμήμα της οδού Επαμεινώνδα από οδό Αντιγόνης έως οδό Βουρδουμπά, στο πλαίσιο του έργου “Ανάπλαση πεζόδρομου οδού Επαμεινώνδα Δήμου Θηβαίων” και να κανονίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες με τον ανάδοχο του έργου.

Το έργο στο συγκεκριμένο τμήμα αφορά σε πρώτη φάση εκσκαφές ( καθαιρέσεις- αποξηλώσεις) και στη συνέχεια κατασκευή δικτύου ομβρίων, υπογειοποίηση καλωδίων ΔΕΗ και ΟΤΕ, κατασκευές παρτεριών, τοποθετήσεις κυβόλιθων, εγκατάσταση φωτισμού, πρασίνου και λοιπού εξοπλισμού πόλης.

Ο κ. Χατζησταμάτης με αφορμή την έναρξη των εργασιών δήλωσε ότι:

“ Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Θηβαίων και εμείς ως αιρετοί, έχουμε ενσκήψει στο έργο ανάπλασης του πεζόδρομου της Επαμεινώνδα, ένα έργο πνοής για την πόλη της Θήβας,  προκειμένου να ολοκληρωθεί εντός του συμφωνημένου χρονικού διαστήματος. Eλπίζουμε ότι δεν θα συναντήσουμε ιδιαίτερα προβλήματα στο νέο τμήμα που γίνονται οι εκσκαφές, αλλά ακόμα και αν υπάρξουν τεχνικές δυσκολίες θα ξεπεραστούν με τη συνεργασία όλων των εμπλεκομένων” .

Θυμίζουμε ότι για τις ανάγκες των εργασιών ισχύουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις :

·         H κυκλοφορία των οχημάτων που κινούνται στην οδό Επαμεινώνδα με κατεύθυνση προς την οδό Αντιγόνης θα εκτρέπεται υποχρεωτικά στην οδό Βουρδουμπά  (είτε ανατολικά είτε δυτικά)
·         H πρόσβαση στην οδό Αντιγόνης θα επιτρέπεται μόνο από την οδό Πινδάρου.