Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

ΒΟΙΩΤΙΚΑ ΤΑΛΕΝΤΑ-ΕΝΤΙΠΟΣΙΑΖΟΥΝ.Ο ΧΑΤΖΗΛΑΜΠΡΟΣ ΠΕΤΥΧΕ ΚΑΘΟΡΙΣΤΗΚΟ ΓΚΟΛ


Νίκες και για τους Νέους

Ένα νικηφόρο Σαββατοκύριακο για όλες της ομάδες του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ ολοκλήρωσαν σήμερα το μεσημέρι οι Νέοι Κ17, ο οποίοι επικράτησαν με σκορ 0-1 του Πλατανιά, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, του 1ου γύρου, του Α’ ομίλου, της Super League Novasports K17.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 85’, όταν έπειτα από συνδυασμό του Πόρη με τον Ζαχάρη, ο τελευταίος με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Για τους Νέους Κ17 του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ αγωνίστηκαν οι:
Πουλίτσας, Παπαθεοδώρου, Μίχος, Γεωργακόπουλος, Βασιλείου, Στυλιανού, Νίκας, Κακοτρίχης, Ζάντζας, Καντάς, Λεοντίου. Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι:
Ζαχάρης, Φώτος, Πόρης, Κούπε, Καρβούνης.
Χθες το πρωί, στον αγώνα που έγινε στο δημοτικό γήπεδο Κοσμίου για την 6η αγωνιστική της Super League Novasports K20, οι Νέοι Κ20 του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ επικράτησαν με σκορ 1-3 των Νέων Κ20 του Πανθρακικού «δείχνοντας το δρόμο» στην Α’ ομάδα.
Στο 22’ ο Ψάλτης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, αλλά οι νεαροί ποδοσφαιριστές του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ κατάφεραν στο β’ ημίχρονο να γυρίσουν το ματς και να πάρουν τη νίκη.
Στο 47’ ο Χατζηλάμπρος έφερε το ματς στα ίσια, ενώ στο 70’ ο Καψάσκης, έπειτα από πάσα του Χρυσικού έκανε το 1-2.
Ο Χρυσικός ήταν και εκείνος που στο 80’ ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο Χατζηλάμπρος και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Για τους Νέους Κ20 του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ αγωνίστηκαν οι:
Καραγκιόζης, Αντωνιάδης, 
 Πολυτάρχος,Μακρής, Σένκα (62 Τριανταφυλλάκης), Χρυσικός, Καψάσκης, Χατζηλάμπρος, Νάσης (82’ Κωτσαλάς), Σβέρκος, Πότσης (75’ Hasaj).