Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

ΑΠΟΝΟΜΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ!



Αύριο Σάββατο στις 17:00 ο ΑΟ ΘΗΒΑ υποδέχεται τον ΑΟ Μαυροματίου στο δημοτικό στάδιο Θήβας. Ο μαραθώνιος έφτασε στο τέλος του και φέτος σε μια δύσκολη χρονιά αλλά άκρως επιτυχημένη αφού ο στόχος επετεύχθη κατά 50% και έχουμε άλλο τόσο που είναι η άνοδος στην Γ εθνική.
Στόχος και αύριο η νίκη για να κλείσουμε όπως πρέπει την χρονιά και οι παίχτες του Γιώργου Λάμπρου θα κάνουν το καθήκον τους και σε αυτά τα τελευταία 90 λεπτά. Μετά το τέλος του παιχνιδιού θα γίνει η απονομή του κυπέλλου του πρωταθλητή στον ΑΟ ΘΗΒΑ όπως έγινε και πέρσυ.
Σε αυτό το παιχνίδι το εισιτήριο είναι μία τσάντα με τρόφιμα μακράς διάρκειας για το κοινωνικό παντοπωλείο της Θήβας, ας δείξουμε όλοι μας την κοινωνική αλληλεγγύη προς στους αδύναμους συμπολίτες μας διότι βρισκόμαστε προ των πυλών του Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα.
Οπότε αύριο να μην λείψει κανείς από το γήπεδο αφού έχουμε ποδοσφαιρική γιορτή με απονομή κυπέλλου και φυσικά να χειροκροτήσουμε τους ποδοσφαιριστές του ΑΟ ΘΗΒΑ δίνοντας φτερά στα πόδια τους για την δύσκολη συνέχεια των μπαράζ ανόδου, τέλος έχουμε και κοινωνική γιορτή μαζεύοντας τα τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο!