Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

ΒΟΙΩΤΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ 2016-2017

Στην Ομόνοια ο Σοϊλέδης



Ο Άρης Σοϊλέδης έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ και συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο για λογαριασμό της Ομόνοιας.



Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Μανιάτης


Η Σταντάρ Λιέγης ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Έλληνα μέσο που επιστρέφει στους ερυθρόλευκους

Επικαλούμενη ιατρικούς και αγωνιστικούς λόγους η Σταντάρ Λιέγης ανακοίνωσε την πρόωρη λύση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Μανιάτη αλλά και τον Ισπανό τερματοφύλακα Βίκτορ Βαλδές.

«Με βάση το γεγονός ότι προτεραιότητα είναι να δοθεί χρόνος στους νέους παίκτες στο τέλος της σεζόν και με δεδομένο ότι ιατρικά δεν ήταν έτοιμοι για τις τελευταίες αγωνιστικές, ο Ισπανός τερματοφύλακας και ο Έλληνας μέσος αποφάσισαν από κοινού με τον σύλλογο να θέσουν τέλος στους δανεισμούς τους από αυτή την ημέρα», αναφέρει στην ανακοίνωση της Βελγική ομάδα, ευχαριστώντας τους δύο ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους (με ιδιαίτερη μνεία στον νικηφόρο τελικό του Κυπέλλου).

Ο Γιάννης Μανιάτης αγωνίστηκε στην Σταντάρ Λιέγης ως δανεικός από τον Ολυμπιακό και με τον βελγικό σύλλογο κατέκτησε το κύπελλο Βελγίου, έχοντας αγωνιστεί σε 9 παιχνίδ
ια και έχοντας σκοράρει δύο φορές.


Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΡΜΠΟΣ




Ο μεσοαμυντικός Παναγιότης Κόρμπος συνεχίζει στο Πανιώνιο.


ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ Ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ




Επιστρέφει μετά από 3.5 χρόνια στον Λεβαδειακό ο Στέλιος Βασιλείου.

Ο 25χρονος επιθετικός αγωνίστηκε το διάστημα αυτό στον Παναιτωλικό, ωστόσο πέρσι τέθηκε στο περιθώριο καθώς δεν αγωνίστηκε τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο. Τα προηγούμενα δύο χρόνια στο Αγρίνιο 28 συμμετοχές και ένα γκολ ενώ από το 2007 έως τον Γενάρη του 2015 φόρεσε και πάλι τη φανέλα του Λεβαδειακού.
Αναλυτικά η ανακοίνωση :
«Επιστροφή στις ρίζες του όπως δήλωσε το νέο μεταγραφικό μας απόκτημα αλλά παλιός γνώριμος σε όλους μας Στέλιος Βασιλείου.
Τριετές συμβόλαιο και άμεση ενσωμάτωση στην ομάδα για τον Βασιλείου ο οποίος επιστρέφει γεμάτος ενέργεια και θέληση να διεκδικήσει το κάτι περισσότερο για την ομάδα μας.
Καλώς ήρθες Στέλιο στην ομάδα σου!!».




ΕΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ
Ο 16 χρονός ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΗ Κ17 ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ,ΩΠΟΣ ΚΑΟ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΓΑΡΙΤΗΣ.











ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΕΣΠΙΑΚΟ Ο 19 χρονος  ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ Κ17 ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ,ΟΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 χρ. Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΗΣ.








Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΕΘΑΝΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΓΙΑ 2η ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΑΣΤΕΡΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΘΗΝΩΝ.