Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ



Απο την αρχή της μεταγραφικής περιόδου υπήρξε απο τους βασικούς μας στόχους τόσο για την εγνωσμένη του ποδοσφαιρική αξία ( εχει αγωνισθεί και διακριθεί σε Β' και Γ' Eθνική με Φωκικό,Mαρτινο ) όσο και για τον χαρακτήρα του όταν τον συναντήσαμε . Καλοσωριζουμε στην ομάδα μας τονEuthimis Zacharopoulos ( στην φωτό με τον Μανώλη Καλλέργη ) και του ευχόμαστε υγεια πάνω απ ολα και τα υπόλοιπα θα έλθουν.






















Σήκωσε κούπες με τον Παρνασσό με καθοριστική συμβολή τόσο με τα γνωστά φάουλ γκολ όσο και με τις μπαλιές παρε βάλε . .Ξανα!! Καλοσωριζουμε στην ομάδα μας τον Αντρέα Μαρτιναιο με την ευχή να ναι γέρος και απλά... Να ξανακάνει το ίδιο ..


Υπήρξε μεγάλος αντίπαλος μας αγωνιζόμενος σε όλες τις κορυφαίες ομάδες της Βοιωτίας και οχι μόνο . Τώρα πιστεύουμε οτι μαζί με τον Χρήστο Δημητρα και τον ελπιδοφόρο νεαρό Γιάννη Ζηση θα συνθέσουν ενα πανίσχυρο τρίο στη θέση του τερματοφύλακα και με την εμπειρία του θα τους βοηθήσει πολυ . Καλοσωριζουμε στην Αραχωβα τονΑρης Γκουλης και του ευχόμαστε πάνω απ ολα υγεία.




ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ