Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ Κ17 ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΜΕ ΧΑ ΤΡΙΚ ΤΟΥ ΒΟΙΩΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗ



Νικηφόρα πρεμιέρα στο πρωτάθλημα Κ17 της Super League έκανε η εφηβική ομάδα του Παναθηναϊκού, καθώς επικράτησε εκτός έδρας με 3-1 της αντίστοιχης ομάδας του Ατρόμητου, στο παιχνίδι που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στο γήπεδο του Ηφαίστου Περιστερίου.
Με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη που πέτυχε χατ-τρικ, οι παίκτες του Σπύρου Μαραγκού κυριάρχησαν του Ατρόμητου στο Περιστέρι, παίρνοντας τους πρώτους τους τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα.
Οι πράσινοι μπήκαν καλά στο παιχνίδι, σταδιακά απέκτησαν την υπεροχή και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 20’ με σουτ του Εμμανουηλίδη μέσα από την περιοχή. Ο ίδιος παίκτης στο 49’ έγραψε το 0-2 με τον Ατρόμητο να αντιδρά και να μειώνει στο 63’ με τον Λαχάνα. Ωστόσο ο Εμμανουηλίδης ήταν αυτός που σφράγισε τη νίκη του τριφυλλιού στο 84΄και απέτρεψε τους Περιστεριώτες για περαιτέρω σκέψεις για ισοπαλία, αν και μετά το 65’ πίεσαν για να το καταφέρουν.
Διαιτητές: Πουλόπουλος Θεόδωρος (Κεφαλιακός Κώστας – Κορώνης Χρήστος) της ΕΠΣ Πειραιά.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Βασίλης Καλτσής): Μανδάς, Πατσικας, Σκουτέρης (37’ Μαρανος), Βιταλιώτης, Στοίλας, Ξενοπανάγος (52’ Λαχάνα), Νιτσάκης, Μουρελάτος, Αυγουστάτος (64’ Σαββίδης), Διακογεωργίου, Λέσι (46’ Χοχλαστός).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Σπύρος Μαραγκός): Χριστογιώργος, Παλασκώνης, Βενέτης, Νταμπίζας, Μανιδάκης, Σκεντεράι, Εμμανουηλίδης, Κόλοκας (82’ Τουρούκης), Σούλτσε (80’ Σέχου), Καλομοίρης (62’ Σπίνος), Χριστοδούλου (46’ Μαντζώρος - 70’ Ζωγραφάκης).