Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

ΠΑΛΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ



Με πρωταγωνιστές και πάλι τους Καλομοίρη, Εμμανουηλίδη ο Παναθηναϊκός επικράτησε 4-1 του Αστέρα σε ματς που είχε διακοπή λόγω έντονων καιρικών φαινομένων και με το σκορ στο 1-1.

AdTech Ad

Τριανταπέντε λεπτά αγώνα είχαν απομείνει για την αναμέτρηση Παναθηναϊκού με τον Αστέρα που είχε διακοπή στο 1-1 λόγω έντονης βροχόπτωσης για το πρωτάθλημα Κ17 αλλά οι πράσινοι χρειάστηκαν μόλις επτά για να πετύχουν τρία γκολ και να φτάσουν στη νίκη.
Το τριφύλλι με πρωταγωνιστές σε ένα ακόμη ματς τους Καλομοίρη, Εμμανουηλίδη επικράτησε με 4-1 της ομάδας από την Αρκαδία, πήρε μια ακόμη νίκη και φιγουράρει στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, τέσσερις βαθμούς πίσω από την ΑΕΚ και έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο.
Οι πράσινοι μπήκαν πολύ σοβαρά για αυτά τα 35 λεπτά που είχαν απομείνει και δεν κινδύνεψαν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης.
Το τριφύλλι κατάφερε να φτάσει στο γκολ στο 82' με τον Σούλτσε, ο οποίος με πλασέ πέτυχε το 2-1 ενώ στο 87' ο Καλομοίρης μετά από ωραία κάθετη πάσα του Σκεντεράι νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ και έκανε το 3-1. Αυτό μάλιστα ήταν το έβδομο φετινό γκολ του μέσου του Παναθηναϊκού.
Το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε στο 89' από τον Εμμανουηλίδη. Ο πρώτος σκόρερ των πράσινων πλάσαρε σε κενή εστία καθώς είχε προηγηθεί ωραία κάθετη πάσα και ενέργεια από τον Καλομοίρη ο οποίος ανακόπηκε από τον γκολκίπερ του Αστέρα με την μπάλα να φτάνει στον Εμμανουηλίδη και αυτός από κοντά να την σπρώχνει στα δίχτυα πετυχαίνοντας το δέκατο γκολ του στη φετινή σεζόν.
Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Παλασκώνης, Ζωγραφάκης, Μανιδάκης, Πογιάννης, Θεοδωράκης, Εμμανουηλίδης,Σκεντεράι, Σούλτσε, Καλομοίρης, Μιχαήλ. Έπαιξαν και οι Φραντζέσκος, Σπίνος, Μαντζώρος.
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το δίδυμο στον πράσινο πάγκο ήταν οι Ταράσης-Σιλαϊδόπουλος καθώς ο Σπύρος Μαραγκός πλέον ανήκει στο τιμ της πρώτης ομάδας, ως συνεργάτης του Ουζουνίδη. Βέβαια και ο πρώην μέσος των πράσινων ήταν από νωρίς στο "Γ. Καλαφάτης" για να μιλήσει στους πρώην παίκτες του και να δει φυσικά την αναμέτρηση.










ΒαθμολογίαΑγώνεςΒαθμοί
1.ΑΕΚ1228
2.Παναθηναϊκός1124
3.Ολυμπιακός1119
4.Αστέρας1016
5.Ατρόμητος1115
6.Λεβαδειακός1213
7.Πανιώνιος127
8.Πλατανιάς112