Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Παρασκευή ο καταρτισμός των Ομίλων στην Γ' Εθνική



Την Παρασκευή (8/9) θα οριστεί ο αγώνας μπαράζ ανόδου στη Football League και θα καταρτιστούν οι όμιλοι της Γ’ Εθνικής
Άμεσα θέλουν στην ΕΠΟ να κλείσουν το θέμα της συμπλήρωσης του κενού στη Football League, μετά την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου. Η Επιτροπή Διοργανώσεων της Ομοσπονδίας θα συνεδριάσει την Παρασκευή (8/9) προκειμένου να πάρει μια σειρά από αποφάσεις που θα θέσουν σε κίνηση τη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες του liganews.gr, το παιχνίδι μπαράζ ανάμεσα σε Δόξα Δράμας και ΑΕ Καραϊσκάκης για την κάλυψη της κενής θέσης στη Football League αναμένεται να διεξαχθεί την Τετάρτη 13/9.
Μόλις κλείσει κι αυτό το μέτωπο, με τον καταρτισμό των ομίλων στη Γ’ Εθνική να έχει γίνει από την Παρασκευή (8/9) με τους σχετικούς αστερίσκους, τότε την Πέμπτη 14/9 αναμένεται να πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, προκειμένου η σέντρα να γίνει στις 24/9 και όχι αργότερα.
Στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις αναμένεται να συμμετέχουν 97 ομάδες. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή οι τέσσερις ομάδες που υποβιβάστηκαν από τη Football League, οι Πανελευσινιακός, ΑΟ Χανιά, Καλλονή, Πανθρακικός, όπως και οι πρωταθλητές Πυθαγόρας, ΑΟ Σύρος, Κανάρης Χίου, Πυρσός Γρεβενών, Ποσειδών Παλαιών Πόρων, αλλά δεν πρόκειται να συμμετέχουν και οι Μ. Αετοί Ελευθεροχωρίου, ΑΕ Ιστιαίας και Εορδαϊκός.